• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

NOVI Zakon o državnom poljoprivrednom zemljištu

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
cekaj malo sta sirjan ima veze sa vamma iz moslavine?koliko ja znam da je on iz kusjevca od krizevaca.......sta on ima tu traziti?

pajdo ima on veze i te kakve sa nama. Stigao je na naše područje još prije 3-4 godine i polako hapa zemlju, razvlači natječaje žalbama u DO koji kasnije padaju u vodu itd. ugl. napravio je takav nered da će jednostavno doći do toga da će svih cca 900 ha kojim raspolaže moja općina otić njemu na 50 godina....

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
tx.....jel ima nekakvog natječaja kod nas za zakup zemlje?????

Ja sam iz okolice DJ, odakle si ti točno ne bi znao, tako da ti ne bi znao dati odgovor na to pitanje. No koliko sam upućen svi natječaji će biti vidljivi online, u krajnjem slučaju ako nisi siguran odi u općinu i tamo se raspitaj, pošto niti jedan natječaj ne može biti raspisan bez znanja vodećih osoba u općini.

Najnoviji postovi

Na vrh