• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Obnova traktora Kramer K15 iz 1955. godine

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
271
Znači, eee, uopće nisam skužil ovu temu. Pročital sam ju kak se veli "u dahu"!! Jedva čekam nastavak. I sam obožavam te stare traktore koji me odnesu u ono vrijeme dok su još pokojni dedeki kosili kravicam a babice z zobačami prigrebale. Kokoti kukurikali, po selima deca galamila!! I onda su onak, kaj iz svemira , počeli prvi traktoreki brundati. Znam da je bilo daleko od romantičnog, ali ljudi su se više družili. I kad pogledam Matijin Kramer, nekak se vrnem u to vrijeme. Svaka čast meštre Matija (y) :)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,320
O fala, fala.. Znači još jedan vjerni i nestrpljiv pratioc teme 😀
Drago mi je da ti se dopada, videl sam u temema da i ti sam većinu toga šarafiš tak da znaš kak je to..
Eto volim oldtimere i stare stvari pa bi to štel čim duže održati na životu, možda budu to poslje više cijenili nego ve.. 😉

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,320
Kramer je jedino novo svetlo dobil iznad sebe, ostalo sam ne nit teknul..
Nažalost za to nisam našel vremena, uvijek nekaj drugo uleti..
Al bude 🛠️🛠️💪

Prilozi

• 20241023_194435.jpg
    20241023_194435.jpg
    24.6 KB · Pregleda: 46
  • 20241023_194441.jpg
    20241023_194441.jpg
    23.5 KB · Pregleda: 45

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,320
Auuu.. To će biti ovih dana prezentirano u temi od kombajna, loše vijesti nažalost..
No više o tome sljedeće godine 😀🛠️

Najnoviji postovi

Na vrh