Upravo tak, on je bil taj. Mada je nakon kaj sam ga maltretiral promjenil potpis, ali sa svakim svojim potpisom je istinu govoril.
Željac je bil sitan čovjećuljak, ali velika gromada kak si napisal. Ruku na srce puno puta ga nisam shvačal, ali kroz bolje upoznavanje puno toga mi je postalo jasnije.
Dobro je balansiral sa svim nedačama koje su ga pratile, na žalost sa ovom zadnjom se nije izboril.
Nikad, ali nikad nebum zaboravil. Željko ja sam gotova, ok, sjedni negde i popi čaj, Željko, čaj sam popila, dobro, sjedni negde na klupu i pričekaj, ja za čas dojdem...... i stvarno je naš Željac došel za čas

Vrečice na kvaki....
Sati razgovora.....
Kad je upoznal jednog našeg forumaša i gledal ga čudom kak malu glavu ima i pital ga kak u tu malu glavu tolike informacije stanu
Tom čoveku se nikad nikam nije žurilo, a svugde je stigel......
Da, puno dobrih ljudi sam ja na ovom forumu upoznal, puno gromada, Željac mi je bil bliže i stvarno je bil sitan čovjek, a ogromna ljudina.
Mogel bi o njemu pisati danima................... mada sam znal stoput poludeti na njega, ali kad vratim film u nazad nemrem reči i jedne loše reči za njega