• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

odkud zelena jaja?

zibba

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
365
Imam na dvorištu desetak kokica, sve izlegnute kod mene u inkubatoru, večina su obične domaće koke, te kokot i tri koke križevačke kukmaste. Sve su mlade, tek pronesle i već tri dana nalazim zeleno jaje u gnijezdu. Što se to dogodi? One su puštene o dvorištu na travi, jedu kukuruz ili zob u zrnu, povremeno nešto napoja što ostane od kuhanja i to je to.
 

Peradarka

Član
Tu od
6 Velj 2014
Poruka
199
ako su jaja od koka koje su križane s araucanama pokupile su genetski kod da nose zelena jaja i to može biti razlog
 

zibba

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
365
Ma koke su čiste domaće, od postolara sam uzela jaja. On ima te koke već godinama i nikada nije imao slučaj da su jaja zelena.
 

Jajo

Član
Tu od
13 Pro 2010
Poruka
351
Ta jaja netreba farbati za Uskrs:(rofl): Kakova su iznutra bjelanjak i žutanjak?
 

zibba

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
365
ma iznutra su ista kao i obična, smazala sam dva i još sam živa. Ostale koja su čišća skupljam za u inkubator da vidim što će ispasti od toga.

100_3377.jpg


Evo samo da ih vidite.
 

Najnoviji postovi

Na vrh