• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Olt tanjrače 24 diska

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Pozdrav,
nisam našao temu o popravku OLT tanjurači 24 diska , pa otvaram ovu temu.

Danas prilikom tanjuranja,ispala mi je matica i onaj potisni tanjur,nisam siguran da se tako zove,isto tako me zanima da li jos nesto fali izmedju,jer gledao sam drugu stranu i jedino mi to dvoje nedostaje.

Da li moram vaditi sve tanjure i preslagivati ili samo stavim potisni tanjur osigurac i zategnem maticu i udri dalje po zapečenim kvrgama?

Da li postoje neke cake za to ili cista mehanika,kupi,zategni i peri dalje?

ps. da li tko zna za deblju osovinu koji je hod navoja,ja sam mjerio 3,5mm,a debljina osovine 29mm..da li je to to,ili sam krivo mjerio?

hvala

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Ima caka, kad to sve postežeš, izbuši 3.2 borerom maticu kroz osovinu prek na prek, gurni čaval kroz rupu ili uzmi rasjcjepku i više nemaš problema.. meni je na leskovačkoj ispal tanjur, sreća sam kak je izletelo da je sve na jednom mjestu ostalo :D:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
vidis dobra ideja,nazalost nisam nasao tanjur i maticu kada sam trazio,ali sam nasao lezaj,ko zna koliko je dugo u zemlji i od cega je...

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
I to, ali možda teže, na ovim osovinama kaj ja imam, matica i podloška, i nemaš cm navoja da išta zašerafiš drugo... Ovo s čavlom (rascjepkom) provjereno, lani sam odradio sezonu bez ikakvih popravaka.. Glede baterije, vjerojatno da budeš morao cijelu raskopati, ak nisi skužio odma, onda je tu vjerojatno nabilo zemlje i prašine unutra i kak god budeš stezao, to bude otpuštalo (provjereno)

Najnoviji postovi

Na vrh