Infaco nekad davno bile 13.500kn, tu i tamo u par sezona pukne nož, tako jednom puknio, naručili novi, ispao jedan magnet i boom motorić odradio do kraja, razvalio kućište i od tada nema dvostepenog otvaranja, samo maximalno, alo više ne rade kako spada.
Od prije 3 godine koristim BlueBird i mogu reći da sam zadovoljan, sa 2.5ah baterijama cca. 2 sata izdura jedna baterija, pošto imam troje škare 2x PS22 - 23 i PS 22 - 25 Faster plus mala aku pilica sve ukupno 12 baterija tera cijeli dan, a obično su dva seta škara u opticaju.
Prednost Infaca je jačina, dugotrajnost baterije i promjer reza, ali skup sport.
BlueBird puno pristupačnija cijena 150€ prvi set PS22-23, drugi set 22-23 i 22-25 Faster nasljednik 22-23 sada 189€ s dvije baterije i brzim punjačima rade odličan posao, puno su lakše za rad jer nemaju posebno bateriju i šnjuru, ali baterije ne traju bog zna koliko dugo. Solidno jake, većinu rezova odrade perfektno, osim u suhom, tu zaglave i kada uhvate zemlju zna anticut senzor zablesirati pa treba kao Yuga ugasiti pa upaliti, ali za te pare zlata vrijede, lakše su od Boscha i nekako mi djeluju robusnije.
Sve u svemu, uloženo dobiveno, mislim da je top proizvod, ali sa Infacom ne idu u isti koš naravno.