Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,086
Pavin ima Crapal 2.0 1km u butnu vidit cu sutra cijenu, ocito te pocincane ide vise tako da mi dode ista cijena, ovu ponudu sta sam vidio dode me oko 4 glave sva žica
Po čemu misliš da su najbolje?Šteta, najbolje su te bakrene, nisi ju mogel spasit nikak?
Pa ni to. Podmazuj, one kozice stalno odlaze, curi na poklopcu, original rucka nikad nije dobro radila, original dizna nikad nije dobro rasprsivala. Danas je dobra samo za okacit na zid za ukras.Po kvaliteti.
stric ima stariji tim ovakve, odlicna je ali trosi tecnosti puno...Pa ni to. Podmazuj, one kozice stalno odlaze, curi na poklopcu, original rucka nikad nije dobro radila, original dizna nikad nije dobro rasprsivala. Danas je dobra samo za okacit na zid za ukras.
Imam ovakvu 20 godina. 0 odrzavanja 0 kvarova. O udobnosti da ne pricam.
Danas su aku jos pristupacnije i jos lakse za radit.
Ovaj vinograd je tek kupljen prošle jeseni, vidjet ćemo što će biti s njim, žao mi ga zapustit ili povadit,gospođa nikako nije za to, a uzet je čisto što se nastavlja na moje dvorište, zapravo iz vrta nastavljam u vinograd.Zašto tako dižeš trs, vidim da ti je 20-30cm iznad prve žice