• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,810
Pa kaj si širi od 120 🤔🤣. I ja bi da je malo šire,ali tak sam kupil. Moram ti poslikati svoju djedovinu,tam je 650 red od reda, tj samo 2 redu su :hahah:

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
613
Kolko imate trsov i kolko potrošite materijala?
Taj atomizer se može spojiti na svaku špricu ili?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,136
330-340 kom, tri i pol šprice u ovoj fazi.
Atomizer ima nazivni napon 12V i priključni kabel na utičnicu za punjenje šprice. Da li su baš sve električne šprice 100% kompatibilne nemam pojma.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,758
Ja na 150 panjeva potrošio jednu špricu (16l), s tim da sam išao s jednom diznom na 6 bara.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,136
@zoran89
Nisi spomenuo da li špricaš isti red s oba dvije strane, ili samo s jedne strane.
Ja sam koristio originalnu mlaznicu na kojoj je 6 otvora, dizni i špricao svaki red s obje strane.
Dok sam špricao sa samo jednom diznom, pritisak mi je znao izbaciti "štap, cijev s mlaznicom" van iz rukohvata. Ovako je meni puno bolje.
Svaki od nas s vremenom pronalazi svoj najbolji pristup poslu, tako da ja poštujem tvoje stavove, a radim na način kako uspijem odraditi. Za sada ovo moje meni izgleda OK.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,758
Ma bitno je da se šprica.

Sada sam išao s obje strane jer je kao što se vidi na slici gusto pa ne prođe na drugu stranu.

Gledao sam list. I s jednom diznom je pokriven list.

Najnoviji postovi

Na vrh