• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,753
Ja poslije ovoga, idem i sa amonokiselinama, zadnje prskanje ako ne bude kiše...

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,543
Isto tako, možda i na samom kraju 8 mj. Ovisno o susjedima, ako susjedi poberu, a ti čekaš, poberu ptice ono šta ostane, ali obično bude kako je Pjero napisao, jedino muškat ide ranije

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
358
Cijepove posađene lani u rano proljeće ( par kom) bih trebao premjestiti. Ako to sad učinim kad odpadne lišće, bi li to klapalo ili ne

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,279
Probaj, nemaš puno kaj izgubiti, to je moje mišljenje...

Ja sam prošlog četvrtka na sajmu kupio 3 kom cijepova u kontejneru, pvc tegli. Htio sam 5 kom, ali gospođa je rekla neka kupim 7 kom pa mi onda spusti cijenu po kom. Mislio sam ma odi ti k vragu, kam bum ih posadil i platil sam po punoj cijeni ta 3 kom. Dobro se za sad drže u trsju, ali, opet taj vražji ali, našli smo u "pregledu trsja" da je sad friško uvenuo još jedan mladi trs. Mojoj zahebanciji s tim nikad kraja. Doslovno sam "zavapio": iduče godine kupim trse koje moram zamijeniti, ali i cca 10 kom više, sam ih posadim u kontejnere i budem imao za interventnu popunu, da ne budem leto dan / godinu dana, u zaostatku s "uzgojem, uzrastom mladog trsa". (Ove godine kontejnera s trsima nije bilo kod nas nigdje.) Ali opet se pitam, pa treba li to više meni, mlade ne zanima, nikoga, niti imaju vremena, a ja imam i sad previše trsova 🤔

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
358
Slažem se. Kod mene je stolno grožđe u pitanju. Jedan red od 10 cijepova ubil je onaj zadnji mraz koji skoro da i nije bil mraz. Par tih kaj su ostali budem prebacil u drugi red gdje fali, a ovaj red povadim stupove 🤔

Najnoviji postovi

Na vrh