• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,508
Danas je kišni dan, a i najava je još kiše u narednih par dana. Ako vratim film u natrag, zapravo se to jako puno puta događa, da pada kiša danima dok traje cvatnja u goricama.

Došli smo malo prije na naš brijeg nastaviti radnu akciju od subote, budemo posijali sjeme trave, tu gdje su mladi razravnali kamionček nove zemlje.
"Pogled na brege u daljini i trsje je pomalo bajkovit." Lipa je u punom zamahu cvatnje. Mir, tišina, par kosova se kupa u bari vode uz asfalt ceste, škvorci operiraju na susjedovoj črešnji / trešnji.
Moram se i ja primiti posla, da supruga ne okrene zubače i protiv mene ;)

1000042669.jpg

1000042672.jpg

1000042676.jpg

1000042677.jpg

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,258
Tek sada sam vidi sliku...imalo je los utjecaj na moju probavu🤫

Kod mene je cvatnja u vecem dijelu vinograda završila, nisu svi na istoj poziciji, najava kiša nadam se samo kiši...i nakon toga zaštita

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,996
Zaštita, borba sa kanadskom hudoljetnicom, uskoro šišanje. Pa opet u krug.
Sve je isto ko i lani pa nemam potrebe se ponavljat.
1000086413.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh