• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
891
Potraži, ko prodava kod tebe za BCS grupo traktore, oni ti jih dobavijo. ZA SLO znam, ali HR neznam. MA dobave svaki prodavači dijelova za strojeve, a problem jim je,jer nemaju serijskih brojeva diejlova.Ak jih imaš, onda ti dobavijo i oni.LP

Goldoni14

Član
Tu od
25 Ožu 2020
Poruka
31
Hvala puno, tek sam ga kupio izgleda da ce bit posla na njemu, sto mislite o ovom modelu ima li ga ko na forumu

DrEnKO

Član
Tu od
28 Svi 2018
Poruka
43
Pozdrav Pasqualcima,
majstor je danas prepolovio moju 995icu
WhatsApp Image 2025-09-11 at 16.47.36.jpeg
i obradovao me😤🤯:
WhatsApp Image 2025-09-11 at 16.45.51.jpeg
WhatsApp Image 2025-09-11 at 16.45.34.jpeg

tako da sam u potrazi za dijelovima ili možda cijelim mjenjačem ako netko ima višak

dohtor

Član
Tu od
9 Lis 2011
Poruka
220
pozdrav....

mozda bi ti cak i odgovaralo od tomo vinkovica, jer mjenjaci ovih starijih modela su jako slicni, da ne kazem isti, jer je tomo vinkovic radjen po pasquali licenci.....

ima dijelova za kupiti, najvise u spanjolskoj, tamo su ti traktori jos uvijek jako popularni i ima ih puno u radnom stanju, ali i po oglasima.....
jedan link za primjer:

konkretno, za svoj 990 neke dijelove sam narucio sa spanjolskog ibeja (ebay.es).... mislim da nebi trebao imati velikih problema za nac dijelove, samo prvo nadji si katalog sa rezervnim dijelovima na netu da znas tocan kataloski broj i onda po tom broju trazi.....

DrEnKO

Član
Tu od
28 Svi 2018
Poruka
43
hvala dohtore, bacam se u potragu

da li znaš da li su 990 i 995 koristili istu mjenjačku kutiju, ne mogu pronaći taj podatak

Najnoviji postovi

Na vrh