• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Opet ja o ovoj fotki sa našega foruma

B

Bobo

Guest
Google je mocan alat... Ako znas sto trazis, mozes aktivirat i atomsku bombu...

Dokaz:
 
R

Ratarko

Guest
Eto moja kuæa se vidi , kada gledaš na fotku prije one zgrade sa plavim krovom ( to nam je selska dvorana u izgradnji ) i prije onoga asfaltnog malog igrališta vide se neki prikljuèni strojevi u bašæi - skroz lijevo po sredini fotka.

Tu sliku je radio jedan paraglajder , bandit jedan :D a kad sam ga ja pitao da baš moju kuæu slika nije htio , æak sam mu rekao da mi sve njive uslika , dao mu i gps koordinate i rekao da cijena slika nije bitna - nije htio slikati :evil:

Evo zaokružio sam svoju kuæu , nisam se niti sjetio tih slika a imam na hardu još jednu ili dvije :

 
R

Ratarko

Guest
A na ovoj slici isto od Bickog Sela ( moje selo ) se vidi krajièkom oka imanje od našega najveæega poljoprivrednika , radi oko 300 ha.

Skroz dole i malo na lijevoj strani se vide neki njegovi strojevi , veliko imanje ( kao tri normalne kuæe - numera ) .

 
B

Bobo

Guest
Pa zdam da je ono tvoja kuca... Prepoznao sam dvoriste po onoj zgradi sa crvenim ostakljenim vratima... ;)

Uglavnom, ima jedno 7-8 slika Bickog sela sto je taj lik uslikao.

Cudi me kako nije htio uslikat njive za pare... Idiot.

Stvarno ima svakakvih ljudi...
 
R

Ratarko

Guest
Eh Bobo , baš ...
A on sam se bio ponudio da æe mi uslikati po 7 kuna sliku , kao jedna slika za jednu litru benzina jel ta njegova letilca troši puno goriva . Ja pristanem na to i izraèunam da bi veæ za 100 kn imao dosta slika ( htio sam za 200 kn zapravo ) .

Evo neæeš povjerovati ali proletio mi je od traktora jedno 3 metra u punoj brzini :shock:
Radio sam sa gruberom u polju i spazim ti ja njega kako se spušta jedno 300 metara ispred mene , kada se spustio na visinu od 6-8 metara nastavio je letjeti paralelno sa zemljom prema meni i traktoru. Veæ sam mislio kako æemo se zabiti jedan u drugog da bi on na kraju svojim nogama proletio tik preko moje kabine 8)

Naravno da to nije uslikao ili bilo što a baš bi mi bilo super da je uslikao iz zraka moj traktor kako radi na mojoj zemlji ( slika za album samo takva ) .
 
B

Bobo

Guest
Da... vec zamisljam kako bi to lijepo izgledalo...

A da mu jednostavno platis da te provoza i da ti sam slikas sto zelis i ot je to...

Bilo bi slika samo tako, ali kad netko nema smisla za slikanje, onda ga "slikaj" ;)
 
R

Ratarko

Guest
Pa nebi se odvojio od zemlje na onom komadu konca i platna nikada ...
Vozio sam se u poljoprivrednom avionu , kao da pokažem pilotu gdje su mi njive , špricali smo suncokret , malo je reæi da sam mu napravio praizvedbu RIGOLETA po cijelom avionu . Od onda se samo zemlje držim .
 
B

Bobo

Guest
He he he... volio bih se i ja provozati u avionu, makar izbljuvao crijeva van...
 

Najnoviji postovi

Na vrh