Nemam, tražim okolo, ako nađem biti će super, ako ne nađem otvoriti ću pa čekati 1g.Pitanje je koliko je opg-a uopće kupljeno, onoliko kolko znam da je bilo izvedivo.
Jel imaš već opg koji bi kupio?
Najbolje da se zaletiš do poslovnice apprrr i pitaš voditelja.
Javi rezultat.
Tako je.OPG se može najnormalnije nasljediti. Pravomoćno rješenje o nasljeđivanju i upiše se novi nositelj
Kaj se to odnosi na neki oblik oporuke u kojoj je naveden opg Ili se nasljednici dogovore tko nasljeđuje opg pa javni bilježnik napiše riješenje?OPG se može najnormalnije nasljediti. Pravomoćno rješenje o nasljeđivanju i upiše se novi nositelj
Pa to je sasvim OK , ne dnevnoj bazi imamo novootvorenih teme i naravno od novo pridošlih članova. A da pri takvim nebulozama nitko ne reagira. Nego jako često oni koji bi trebali reagirati i nešto posložiti kako što i kamo što sa kojim temama , oni redovno odgovaraju n a takve teme.@Makka Objavio si ovo u potpuno pogrešnom forumu, ti koliko vidim kupuješ opg
Za to imamo mali oglasnik na forumu. No ti još nemaš uvijete za objaviti oglas jer si registriran jučer i ovo ti je prvi post, pa si se genijalno dosjetio i objavio ovo u forumu Obavijest, poruke i čestitke.
To ti je ok?
Pozdrav. I mene ovo zanima. Gdje je taj oglasnik? ☺️😅@Makka Objavio si ovo u potpuno pogrešnom forumu, ti koliko vidim kupuješ opg
Za to imamo mali oglasnik na forumu. No ti još nemaš uvijete za objaviti oglas jer si registriran jučer i ovo ti je prvi post, pa si se genijalno dosjetio i objavio ovo u forumu Obavijest, poruke i čestitke.
To ti je ok?
E da...Pozdrav. I mene ovo zanima. Gdje je taj oglasnik? ☺️😅