Re: Oranje,oranje,oranje...
petar kaže:
Pa po dimu se vidilo jel teško il nije, zašto bi potrošio 2l ulja, pa to je onda za staro željezo.
Ak je tak onda ok...
Neg, brzina niže ako ide, polako napravit će se, ja nebih pustio da onako dimi, previše je to....
Prije polugeneralke je doslovce curio na spoju zvona (za menom se na cesti vidio trag od ulja kad mu je bilo dosta svega), sad je stavljen neki speci semeringod mf-a i nema niti kapi!
Da velim, inače od 1. dana kad je stari dovezao traktor iz dučana, ne+ije to štimalo, rekli su nam - tvornička greška i tako do dan dans, punih 18. godina on POMALO radi kod nas, nije taj traktor nti silrao, niti šrotao, a da je več bi odavno bio na otpadu....oču reči da je motor nekako slab u odnosu na ostale 565-ice, il mi se čini, neznam niti sam!
On ide i vuče i dost je živ, al kad mu je teško onda koda je mrtav, i nema se tu što, pomalo radi s time što imaš!!
Probao sam malo i s 3. sporom orati, al je bilo presporo i zbog tvrde zemlje mi se brazda nije ama baš ništ sipala samo se ljepila ko kobacica i na mjestim a se vračala nazad, pa sam odgulio to i 1. nekao.
A čuj niti ja ne volim da traktor se tak muči, al nisam imao izbora i malo sam ga prišerafio, el ilo je i mjesta gdje je 1. išo bez špere i sa punim gasom koda ore med, a i bilo je gdje je dobrano gubio gas pod šperom, e tu je temp. rasla do 90, a čim krene pada na kojih 70, na uvratini ga pustim malo u leru da radi i skine nakon koju minutu temp. na 60 i udri dalje, u kileru je antifriz, novo ulje u motoru koje nema niti 20 h na sebi, sve je sigurno da se ne može ništa po motoru kobno desit, ako ste pogledali video do kraja vidjeli ste kad sam snimio motor da je potpuno suh, nit curi ulje, nit nafta, što je najbitnije!!!