petar kaže:Rajtek zašto ti ''biježi'' ta jedna brazda, čini mi se zadnja? Inače ok ti je oranje...
marko hurlimann xa86 kaže:Dobro to djedu ide
Sam mi nije jasno čemu naprijed voziš priječku na polugama :?:
abrkili kaže:a šannana pa daj kupite neki trobražnjak,s ovim rasipaš gorivo majku mu milu..u toj zemlji bi sama mogla vuć i 4 brazde od 12''.. ako ne i od 14''
marko hurlimann xa86 kaže:Bolje skini poluge dolje i bude ti traktor krači 8)
Ili neki uteg naprijed
ŠANANA kaže:Danas sam malo orao, tj djed je otišao do podne orati jer sam ja imao neke obaveze oko poreza, bogec, nisam zel pluga kao što vidiš, bude možda koji drugi put, ak mi do tad ne kupimo novoga
bogec kaže:ŠANANA kaže:Danas sam malo orao, tj djed je otišao do podne orati jer sam ja imao neke obaveze oko poreza, bogec, nisam zel pluga kao što vidiš, bude možda koji drugi put, ak mi do tad ne kupimo novoga
a ljepo sam ti reko da kad dođeš prikopčiš plug il ak nemreš sam da pričekaš mog starog, i starom sam reko da bi ti došao po plugove :!: a tebe nema :shock: i nema :shock:
ovakav plug ko moj vogel ti je idealno rješenje drugo ne moraš ni gledat, sam češ se vozit po polju bez opterečenja traktora, ko da ideš naprazno, ja sam sa vogelom prezadovoljan, ja sad još nisam oro jer vozim đubre
inače zemlja ti se sipa ko da si blizu mene ah taj pseudoglej :roll:
ŠANANA kaže:nego ajd mi reči koliko sad košta vogel kakav je tvoj s pdv-om :?: :?: :?: :?: :?:
toma84 kaže:Lijepo se ore tu kod vas. Ja sam jučer mali i vodu zaoravao Slike kasnije da uhvatim vremena
@šanana Pa bržiji ti je u 5N nego 1V