577 je 70ksmarko hurlimann xa86 kaže:[quote="ŠANANA":gdjkfpqk]ajd več 577 je 75 ks i to bi več moglo iti sa 2x16'', al ne preduboko, al 565 i 2x16'' ma to je nemoguće - mišin imposible :mrgreen:
marko hurlimann xa86 kaže:More i 72bit....
Bitno je jako kakav je plug 8)
Bobo kaže:Kako cujem da u tom kraju ne moras ni pitati, ak je plug u dvoristu, dodjes, kopcas, vozis kao da je tvoj...
Bobo kaže:Kako cujem da u tom kraju ne moras ni pitati, ak je plug u dvoristu, dodjes, kopcas, vozis kao da je tvoj...
bogec kaže:Bobo kaže:Kako cujem da u tom kraju ne moras ni pitati, ak je plug u dvoristu, dodjes, kopcas, vozis kao da je tvoj...
pa tak nekak, sam dođeš i uzmeš, ja nemam pojma zadnjih tjedan dana gdje mi je prikolica, pa sam uzeo od susjeda za drva vozit
a uzeo sam mu i đubretarku i utovarivač za đubre, on nema pojma a nit se interesira
o pa pluga mi nije bilo u sezoni dva tjedna doma, pa kaj, sam sam ga našao jedno jutro u ogradi , opran, uglancan i eto
mi ne kompliciramo oko posuđivanja, niko nije nagal za posao
Mike kaže:hmmm...sve je super i lijepo dok ti ga dovezu lijepog i uglancanog :scratch ,ali kaj bude dok ti ga netko doveze potrganog :!: :!: :?: