mursanic...i sami smo ostali u čudu kak se to fino zaoralo, stvarno je jako velika razlika između obične imt-ove daske i ove na lemkenu, a dodatna oprema tek...i onda se dobije takvo oranje.
Dovoljno je samo dok gledaš u njega kak svu tu masu sprema pod zemlju, zadovoljstvo se neda skriti
ŠANANA- jel i dalje postoji potreba za većim pretplužnjacima?
A gle, neznam ni sam, mada vjerujem da bi sa M2 bilo još bolje.
Videl budem sad idući tjedan dok krenem raolu zaoravti kak bude išlo.
Mada ja na kraju krajeva ipak više vjerujem u sam plug nego u predplužnjake, bitna mu je visina i razmak, nema druge. Ipak njemu ta visina od 78 cm igra više od onih kojima je 70 cm, a i razmak od 95 cm nije isto ko i kod 85 cm, puno tuda mase prolazi, zna se desiti da i pogura malo, ali uvjek se nađe prostora i sve to ode pod brazdu. Gdje je manje prostora nekaj se mora poštopati.
Evo meni se desi da se na ral oranja i to baš puno puno kukuruzne mase iztarupirane iza Zmaja bude do 10 štopanja i to samo 2. brazde između crtala i predplužnjaka, prva brazda mi se u 15 rali nije ni jednom zaštopala, a da skinem crtala nebi ni iza, ali iz principa neću, nek se on i zaštopa koji put, al barem uvjek lijepo odreže.