Iwango, ovo je Aldo Biagioli plug, poznata talijanska marka, nisu šparali na trvdoci konstrukcije, do sada sam sa njime vadio kamenje po 30-40 kila, čupo korjenje tanjih stabla, svašta sam radio sa njime i preživio je, i ja sam mislio da je bio načet ali lijepo se vidi na presjeku da je sve odjednom se desilo, pokušat ću nać original dio i zamjenit ga to bi bila najbolja opcija ako ne onda moram tokarit i varit, ali napravit ću da ga mogu bez straha koristit, gledo sam cijene polovnih od 350-400€ šta stvarno nije puno za ovakav komad pluga, ja se nebi strašio ni sa 60ks vuć ga i da neće izdržat, dubinu radi stvarno za moje uvjete odlicnu, radio sam sa njime i do 40cm brazde, sada kad sam ga rastavio vjerujem da cu ga i pofarbat, moram predpluznjak za njega nabavit da olakšam zaoravanje i moro bi kotač za dubinu stavit da sebi olakšam posao...mislim da će sada nakon remonta bit još bolji nego prije, čak sam razmisljao da da povećam malo dasku...vidit ćemo
To se i meni dešava, ja moram imat i širinu kod dubine da bi lijepo okreto brazdu ja znam i po 35-40cm širine uzimat da lijepo zaorava