• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
a....
ne vidim neku logiku u nazivu, prije sam skontal da oreš s jednobrazdnim plugom... 🤭

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Solaris s kabinom...lijepa (skupa) igračka.

@drazenhonda ovaj bi za tebe bil pun pogodak... ("out of price") ;)

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Pa meni nije bas igracka posto ga koristim u profi svrhe. Orig. zatvorena kabina, klima, grijanje, karbon filteri... Za te novce nema bolje. Dorado V, frutetto i ostala veca rodbina su redom duplo skuplji.

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,166
Ovisno o zemlji, negdje treba a negdje ide i bez.
Ja se divim tim vašim brzinama oranja kod nas 120 KS vuče 3x14 i u lakšim zemljama ide 7.5 km/h ali najčešće 6 km/h i obavezno prva vuča a po potrebi i špera

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Solaris s kabinom...zvoda (skupa) igračka.

@drazenhonda ovaj bi za tebe bil pun pogodak... ("out of price") ;)
Je taj bi meni lego ko budali šamar,hehe......
Ali nedostižan mi je......
Nekako sam najbliže Tomici.....

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Kakva je uopće cijena takvog traktora? I meni se jako sviđa takav traktor.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nek me niko krivo ne shvati, ali kaje takva sila da se u nedjelju ide dirat u zemlju? Pa kaj nije nedjelja dan za obitelj, ići na misu i odmarati malo?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Nekad je Župnik u mojoj župi govorio na misi : Prvo k meši dojti a poslije se može i sjeno sušiti.

Najnoviji postovi

Na vrh