Nebih baš dal peticu...najviše vrlo dobar+4, nek napišu koliko goriva potroše za to oranje, po hektaru i kolka je vrednost te kombinacije s kojim oru... Znači nikaj više od +4.
Ocjena se odnosila na samu izvedbu oranja, ostali podaci nisu bili prezentirani. I to je moja amaterska procjena.
Jako se varate...nemislim konkretno na Matiju,,,svaka mu čast, nego opčenito. Stavit računicu na stol. Npr. takve kombinacije troše cca 15 litara po jutru, dok male 8 litara. Jedina pozitivna stvar je brže vrijeme obrade, drugo ništa. Kvaliteta ista, a na kraju se broji zbroj u kunama, kolki je prinos po jutru. Volio bih vidjeti nekog da stavi točan realan trošak po hektaru, i na kraju zaradu od prinosa. Naravno...ovo je priča o jednom hektaru, dok mala jeftina kombinacija nema šta tražiti na desetinama hektara.
Ne bih se s tim složil. To kaj tvrdiš drži vodu u uvjetima gdje takva kombinacija nema kaj tražiti pa više vremena izgubi na okretanje nego na oranje. Uvijek je veći i jači stroj ekonomičniji ako se koristi za adekvatan posel.
Evo primjer iz vlastitog iskustva.
Ista njiva orana je nekad (više godina) s TV 18 Ks (okretač 1x10"), zatim s Pasquallijem 33 KS (okretač 1x10 " ili ravnjak 2x8") i ove godine s Goldonijem 49 KS (okretač 2x12").
Utrošeno:
1. s TV - cca 8-10 h i oko 10-12 lit goriva (ovisno o uvjetima),
2. s Pasqallijem - cca 6-8 sati i 8-9 lit goriva (ovisno o uvjetima) i
3. s Goldonijem - 2,5 sata i 5 lit goriva (dobri uvjeti ove godine). Da su bili loši uvjeti sigurno bi potrošil sat vremena više i vjerojatno oko 1,5 lit goriva više.
Dubina oranja je s 1x10" i 2x12" bila oko 25 cm, a s 2x 8" 18-20 cm.
Znači da si ga teretil s prosječno 18ks.
3,7 litara po satu ti odgovara snazi od cca 18ks.
Reidur,
traktor troši toliko goriva koliko se optereti motor. Kod nekog broja okretaja, motor može dati najviše toliku snagu kolika je navedena u dijagramu snage za taj motor. No, ako ga pri tom gasu ne opteretiš toliko da treba punu snagu, onda koristi manju snagu i adekvatno tome manje goriva. Ja sam ove godine gore navedeno oranje radil u 4 radnoj pri 1800-1900 okretaja (od max 2600), a na mjestima gdje je bila zbijenija i lošija zemlja kalal sam 4. radnu, jer je pri večoj brzini otpor pluga, kod uključene regulacije vučne sile, podizal plug i povećalo se proklizavanje kotača.
Mane,
nije to zamaranje, nego razmjena iskustava i mišljenja. Nimalo me ne zamara tuđe mišljenje. Svatko ima pravo na svoje, a često sam analizirajući tuđe navode, ispravil svoj rad i svoje razmišljanje.
Više ljudi je uvije pametnije od pojedinca, čak su magarac i čovjek pametniji od samog čovjeka.