Važno da ih ima za kupiti. To su one dvodjelne, 12-16"?Ovaj dere vec druge daske.
Važno da ih ima za kupiti. To su one dvodjelne, 12-16"?Ovaj dere vec druge daske.
I uteg mu nabaci nekiUspio doći do roditelja i izmjeril plug. Ipak je 30 cm tj 12”, znaci čekati bolje
Vrijeme, smrzavicu da digne, za sad samo mogu gledati tu ilovaču
Pa imam tvornički prednje utege i straznje U kotačima, neznam Kam da mu još objesim…I uteg mu nabaci neki
Kaj plug? Case? Landini?Ma najbolje da ga ti meni prodaš
Koja ljepota od zemlje@mrga,
radil sam takvu zemlju i naučila me da se uspješno obrađuje samo kad su uvjeti optimalni. Ako se gazi težim strojevima kad je vlažna, zbije se i onda je oranje muka ježeva. Ja sam u optimalnim uvjetima skinul zadnju glavu i oral jednu brazdu kaj sam uspel, uz uključenu šperu, orati na dubinu ispod zbijene plastice. Traktor 2t i 50 KS, plug regent 2x12". Iduće oranje je bilo pjesma, išlo je lakše s dvije brazde nego prethodno s jednom, ali naravno kad je bilo suho i nekoliko cm pliće.
Na koncu sam odustal od obrade te oranice, ali razlog nije bilo oranje, nego problematično frezanje na proljeće. Sad rastu mladi orehi.
Ovak je izgledalo to "nazovi oranje" te njive 2014., prije nek sam nabavil regenta.
Oću reći da mi se jako dopada taj tvoj case 👍
Mnogima se dopada, čak su mnogi došli kupovat iako teenutno nije na prodajuOću reći da mi se jako dopada taj tvoj case 👍
To na prvoj slici je ravnica prislonjena k bregu ili slika vara?