• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

O

ObrisanŽ28

Guest
Pa ti si legalist. Ukazujes na kolegu sto ore usluzno onda nebi ni blato trebao iznosit.
Ja nisam nikog ukazao nego sam rekao što me jedan upozorio.
Za kaznu za uslužne radnje.
Ako nemaš obrt za to a susjed šrijavi eto belaja
Ti ne iznosiš blato kad iziđeš s njive jel 😅😅😅

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To je ovak izgledalo prije… 6E155330-08C6-42D2-81C0-1CDD0B6C3675.jpeg
Grm je ostal za među… Sused ima problema s “vidom” pa da dobro vidi među… ;)

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ovisno o tome dali je uvedeno u Arkod ili ne... Kod mene bio Oras, pa ga komšo preko puta sasjekao jer mu je smetao za okretanje. I pojeo vuk magare, izbrisaše ga iz Arkoda kao da nikad nije ni bio tamo 🤷‍♂️ Je*e lud zbunjenog

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Zadnji put orano prije 20+ godina. Ide super, nikad bolje… 😬 Najbolje ide gde je trstina bila. Moram šperu paliti…
Sta fali i inace šperu imat upaljenu dok ores, meni je stalno upaljena.
IMG_20211223_150137_4.jpg
Ti ne iznosiš blato kad iziđeš s njive jel 😅😅😅
Pazim dosta na to, ima nasutih i asfaltiranih lenija pa tamo otresem. Ako vec moram na cestu lopata je na plugu...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@Tommy, jel da je bolja automatska špera na Zetoru:
čim makneš nogu, sama se isključi ;)

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Pa da, osim kad ostane uzubljena. Onda stavim u rikverc i deaktivira se. A ne neke tipke i crvene lampice pa zaboravim na to… 😬

• Haha
Reactions: ZJ

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ima dvije opcije, gumb gde su smotani kotači i gde su ravno. Isto tak je i za prednji pogon. Nisam još skužil koji kak radi. Pretpostavljam da ovaj koji je ravno radi samo kad su kotači ravno…
Danas sam imal pomoć. 😁 I malo normalnog oranja.
8B5A7269-DEC4-4095-88A1-9E0E02EF07C2.jpeg 74326E2E-9C86-46E2-937B-B6A450C1DA56.jpeg

O

ObrisanŽ28

Guest
Sta fali i inace šperu imat upaljenu dok ores, meni je stalno upaljena.
View attachment 43931

Pazim dosta na to, ima nasutih i asfaltiranih lenija pa tamo otresem. Ako vec moram na cestu lopata je na plugu...
Ovdje nisi imao skoro ni vidit malo ispalo.
Inače je postalo problem ali problem da se naplati kazna.
Sreća pa je bio normalan čovjek veli malo je ispalo.

Najnoviji postovi

Na vrh