• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,055
Ako je dovoljno velik, plaz bi to bježanje moral spriječiti. Pod pretpostavkom da je sve ostalo ok.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,083
Nema tu neke mase puno koja bi stopala. Kad se zaorava visoka kuruzovina onda je tu puno visoke mase koju treba smotati u brazdu, pogotovo izrazito kišne godine. Ove godine je kuruzovina ko da je nema. Tako se nekad radilo kod mene, sad malceri idu i poslije berača.

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
348
Tu je bio kukuruz od 14 tona po ha
Tako da ima mase poprilicno 😁
Bitan je dobar plug i sve se da rjesiti 🙂 kakvim sam sve plugovi a orao od svoje 14 godine, tek sad uživam u poslu🤣
I da nekad sam sve malciral jer nisma mogao orati, a sada ništa jer nemam vremena a ni nije potrebno, a i štedim gorivo 😁

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,855
Ove godine ima šuške, a kukuruz izgledao jadan, pogotovo u 9. mjesecu kada ga je moljac iscvikao. P9911 kao da ga je netko ošišao do klipa. Ali nakon vršidbe, ne vidiš ni grumen zemlje koliko ima ostataka kukuruzovine.

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
348
A i može bit loš adapter a dobar plug🤣 uglavnom barem nešto mora biti dobro🤣

Najnoviji postovi

Na vrh