• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

Milanzetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,742
Ne može se okrenuti. Blokirano je ima vrlo mali hod. Udaljim ga za dlan i opet završi na PP. Nije mi jasno. Jedino ako smota nosač da bi došlo ispred PP...

Milanzetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,742
Probaj smanjiti dubinu crtala i pomaći ga prema naprijed ako može

Ne može se to štelati na Lemkenu fiksni su nosači.

Smanjenje dubine bi pomoglo jer bi crtalo išlo prema nazad malo pa ga mozda nebi uhvatilo.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
862
Ajde poslikaj nosač crtala na Lemkenu. Ja sam kod sebe riješio na Kvernelandu to

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
862
Kod mene na Kvernelandu postoji kao neka šelna oko osovine na kojoj je graničnik za zakretanje lijevo desno. Stavi sam ih u tokarski stroj i izrenderirao rupu sad ima kao zubiče i više se ne okreču.

Prilozi

• IMG_20261009_193024.jpg
    IMG_20261009_193024.jpg
    25 KB · Pregleda: 2

Milanzetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,742
Ima to i Lemken. Ali ne okrene šelnu, samo sve našpana jako i nabije crtalo u PP. Kolcem vratim crtalo svaki krug...

Najnoviji postovi

Na vrh