• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

G

GrofDracula

Guest
moram se ispricat moderatorima, jer sam kasnije skuzio da moram cekat njihovo odobrenje za pisanje pa sam pisao u svastari u temu o racunaru pa mi nije proslo a nisam citao pa sam otvorio novu temu o racunalu pa sam tek onda skuzio da cekam odobrenje. eto jos jednom sry sto sam vam zadao posla

pa evo pise, stavio sam post u svastari tema o racunaru, nist pise poruka ce biti napisana kad se odobri, kao i tema koju sam napisao, pa normalno da mi cudno ako moram cekat 5-6 dana na odobrenje posta, nisam stavio neki sadrzaj u poruku koji vrijeđa ...

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
evo da se neplačeš odobril sam ti pitanje oko kompa.
jbg ja vidim sve a neznam za ostale članove jel vide pitanje.

nego nevidim razlog da ti radi tak,recimo meni je jedan komp tak radil radi pregrijavanja procesora.

Posljednje uređivanje:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,135
@grof drakula

neki postovi iz nepoznatog razloga odu na ''odobravanje'' , dešavalo se to još nekim članovima
ako imaš problema sa time reci ovdje i biti će riješeno :partyman:

G

GrofDracula

Guest
ok, hvala.
bio sam rekao ovdje al nije bilo reakcije, daniels, ne plačem ja već pitam jer neznam kako funkcionirate po tom pitanju, nije to ništa čudno.
jos jednom hvala i nadam se da me neće zezat više tako :D

B

BAGERISTA

Guest
Jedan frend uza,,,,,,,,,,,,,,,pa javim,,,,,kako se ponaša,,,,,,,,,,,,,,jer i mene zanima,,,,,,,,,,,,,,ako šta doznam javim kroz koji dan........
čujem da imaju luđačku brzinu..

B

BAGERISTA

Guest
Javim ti danas,,,,,,,,,,,,nešto hanuma kuči kemija,,,,,,,,,pa čemo vidit..;)
Mislim da je htijela uzet cijeli paket..meni dosta internet..:rolfer::rolfer:eek:stalo nek bude za njezine gušte..

B

BAGERISTA

Guest
Jesi zadovoljan sa svime,,,,?,,,,,,,sad se malo razmišljamo..dali da uzmemo ili ne.......čini mi se da bi moglo to delat,,,,,barem,,,svi kažui da su zadovoljni...

B

BAGERISTA

Guest
Ja sam bio razočaran u njega,,,,,,,,,,,,ima sam ga prvog i krali su brzinu doslovno svaku večer............to se osijetilo,,odmah,,,,jer je komp,,,otvara duplo sporije,,,,dok nismo skužili,,,i onda su bili počeli manje,,,ali eto oša,,,a sad idem od max.tv-a,,,jer jednostavno skidaju programe,,i sve,,a naplata ostaje ista..
Sutra se opet čujem s optimom,,,imaju neke uvijete,,,da malo čujem,,,i idemo,,,to odradit..ako bude sve kako treba..

Možda se javi još ko,,,,,,pa da kaže,,kako je drugim korisnicima...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,135
ako neko može da mi pomogne
na stranici PIK.BA nemožem da pročitam privatne poruke , samo mi se pojavi upozorenje ''nemate potršku za ajax''
u čemu je problem , isti problem se javlja i na CHROME i na MODZILA pregledaču :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh