• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

B

Bobo

Guest
Ja kazem da nije htio poslusati opomene koje su mu upucivane vise puta, stovise tvrdi da niked nije ni opomenut za te zareze...

Ne radi se o zarezima, vec o neposluhu i omalovazavanju moderatora...

Sto se mene tice, prica zavrsena. Nije ga nitko otjerao, nego je on sam otisao i jednako tako se sam moze i vratiti...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
pa što vam smeta ta milijadra zareza, pa ja čitam i ne smeta mi, on je član koji je postavljao najviše slika i bio aktivan u većini tema, i uvijek je bio spreman pomoći nebitno o čemu je riječ, a ne kao neki koji su na ovom forumu svaki 5 dan i prate 5 tema, a tu spadaju i neki šefovi ovog foruma.

Treba bit na pravom mjestu u pravo vrijeme,sve ostalo je manje bitno..

Kako je i več rečeno,Bageristu nitko nije otjerao s forum nego je on samo rekao da če otič,e pa onda koga vi tu krivite za njegov odlazak?

Neka pravila ipak postoje na ovom forumu pa bi ih se bilo dobro pridržavat,tako da nije on ni prvi ni zadnji koji je otišao..

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
No coment,Bagerista mi je na listi prijatelja i nadam se da se budemo upoznali u živo ,nadam se njegovom povratku ali sam mu sve rekao na pp a o daljnjem dešavanju se neču zabrinjavati jer davno sam ja prošao pilanje mozga i ne može me ništa izbaciti iz takta ,Bageru sretno i svako dobro tebi i cijeloj familiji:prayer::prayer::prayer::prayer:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
čuo sam se jučer sa njime kad mi čestito rođendan i sve mi objasnio ,ali po mojoj filozofiji neču komentirati,pošaljem broj na pp,uglavnom Bagerista udara po poslu kao i viđeno u njegovoj temi i nek mu je sretno i nadalje:partyman::partyman::partyman:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
pa normalno da i drugi rade,zavisno tko kakav posao,ja sam samo jednom forumašu htio reći koji eto nema njegov broj kakva je situacija kod odsutnog kolege :partyman::partyman::partyman::partyman:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
moderatori kakva je situacija sa temom kolege Bagera,ako on ne želi biti trenutno tu dali se može njegova tema otključati da mi možemo malo na njegovu temu švrčkati možda ga nagovorimo da se vrati jer osječa se praznina barem po meni,pozdrav Bagerista:partyman::partyman::partyman:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,135
Tema se neće otključati , ili će ostati takva kakva jeste ili će se obrisati na zahtjev bagera , on još nije potvrdio zahtjev za brisanje tako da još uvijek stoji i stajat će

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Nemrem vjerovat! Bager je bio OK decko, jako vrijedan i aktivan na forumu.:shock:
Nadam se da ce ova trenutno zategnuta situacija ubrzo proci i da cemo i dalje imati vrijednog clana.
Sto se postova tice nikako nisam za bilo kakvo brisanje i da se mene pita to bih naveo u pravilima foruma pa kom pase kom ne.
Bagerista nisi mali nedaj se razljutit, sve se da rijesit na obostrano zadovoljstvo. Pozdrav!

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,135
Ako si pisao i temi bageriste (vjerovatno da jesi) , ta tema je obrisana na njegov zahtjev tako da si vjerovatno tamo imao tih 50tak postova

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Može li mi netko.molim vas,objasniti koja je razlika između poruka i postova,i zašto npr.09.04.piše da imam340 poruka,a ispod mojega zadnjega posta od jučer piše to isto.Primjetila sam da je i kod drugih članova isto tako,iako su u međuvremeno dosta toga pisali.I zašto se uopće vodi ta evidencija.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,135
Ako misliš na broj poruka , poruka=post
Znači ispod svačijeg avatara stoji koliko član ima poruka i to se automatski prepravlja , znači i u tvom nekom starijem postu gdje si imala recimo 100 poruka pisat će današnje (zadnje) stanje

Ako sam dobro razumio tvoje pitanje :rolleyess:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ako misliš na broj poruka , poruka=post
Znači ispod svačijeg avatara stoji koliko član ima poruka i to se automatski prepravlja , znači i u tvom nekom starijem postu gdje si imala recimo 100 poruka pisat će današnje (zadnje) stanje

Ako sam dobro razumio tvoje pitanje :rolleyess:

Žao mi je,ne razumijem.Ako sam u četvrtom mjesecu ove godine ispod svoga imena imala napisan broj 340,a u međuvremenu sam do sada napisala,da sada ne idem brojiti,recimo 50 postova,zašto danas umjesto 341 ne piše 391.Da odmah kažem,meni ti brojevi ne znače apsolutno ništa,iako sam donekle skontala da imaju veze sa titulama-od zagrijavanja do uvaženog člana i više,ali bih htjela razumijeti sistem i razlog zašto je to tako.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,797
Vjerojatno je neka tema ili neke teme gdje si pisala otišla u ropotarnicu povijesti i postovi=poruke su pobrisani. Isto se i meni dogodilo kad se je tema od @bageriste pobrisala

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne bih rekla,jer samo na temi povrtlarstvo sam napisala poprilično toga,a na svojoj-"dogodovštinama..." bar tridesetak i više,pa to nije zabilježeno.Mora da je nešto drugo u pitanju,voljela bih znati što,iako me,kao što sam već navela,nikakvo tituliranje ne zanima.Netko me kao člana foruma voli,netko podnosi,netko ne voli,a sve ostalo nije važno.

Najnoviji postovi

Na vrh