• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Jaooo, moje isprike!!!

Tvoj kolega nije napravio registraciju do kraja zato se moze ulogirati a ne moze pisati po forumu. Na e-mail mu je dosao link koji treba stisnuti da bi aktivacija bila potpuna, no on to nije napravio pa cu sad ja to odraditi i moci ce nesmetano koristiti forum...

Jos jednom, moje isprike.

Hvala u njegovo a i u moje ime!! :prayer:
Očigledno nije pratio sve poruke prilikom registracije. Fino piše da će link za aktivaciju biti poslan na e-mail, izgleda da nije pažljivo pratio. :madmana:
Još jednom hvala!!

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
moze li pitanje za admine.ulogovan sam odobren email link i sad malo malo nemogu poslati poruke.nekad prodju nekad kad je posaljem jednostavno sam izlogovan .stigne mi obavestenje o gresci na engleskom jeziku. recite mi admini da li sam ja na engleskom forumu ili kojem. zelim nekome pomoci a nemogu zbog ovakve usluge.ako sam pogresio napisite mi sta na hrvatskom pa cu razumeti nekako ovako neznam sta se desava ni sta se trazi od mene da uradim. pozdrav

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
štekanje veze

Mene je počela hebati mozila,sad se uključujem preko crome i ide zadivljujuće brzo ,jedino mi pozadina nije zelena nego nekako svijetlo plava,ali nema veze bitno da sad šljaka,valjda kod mozile neke mušice zašle

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
i kod mene je pozadina od jutros svijetlo plava a bila je zelena. A stalno koristim Operu, ...to je izgleda nešto poplavilo na "globalnom" nivou :scratch :lol:

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
i kod mene je pozadina nekako poplavila i da iskreno kažem izgled i slova na forumu izgledaju blago rečeno jadna u odnosu na ono što je bilo prije. prije je bila ona umirujuća zelena pozadina i prava debela slova, a sad su neka mršava(valjda zbog krize)
i ja sam da se vrati ona stara pozadina.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950
i kod mene je pozadina nekako poplavila i da iskreno kažem izgled i slova na forumu izgledaju blago rečeno jadna u odnosu na ono što je bilo prije. prije je bila ona umirujuća zelena pozadina i prava debela slova, a sad su neka mršava(valjda zbog krize)
i ja sam da se vrati ona stara pozadina.

Nema vračanja ali ima jedna interesantna stvar, svaki puta kad je bila promjena dizajna na forumu komentari su bili negativni, bez iznimke i bez obzira kakve su izmjene. Evo i ti si se uklopio sa tvrdnjom da su slova praktično manja nego prije. To je interesantno jer su slova povečana za točno 20%. Pozadina je i dalje zelena, ali u drugoj nijansi. :shock:

2013-01-23_1729.png

Najnoviji postovi

Na vrh