• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma ljudi ,boja je ok samo neka nije neka pinki,ipak je ovo poljoprivredni forum i svi volimo zelenu boju jer nas podsjeća na proljeće,nego vidim da sad kad se piše poruka dolazi do ispravljanja nekih riječi ,nerazumnih i standardno ć i č,dali je to do programa ili nešto drugo i sad kad sr piše izgleda dosta sitno ali kad se poruka pojavi u postu sve je ok,zato zaja od mene palac gore:prayer::prayer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
ajde ako možete da samo malo povećate slova,moram dosta napinjati oči,pogotovo kada se piše u kasnim noćnim satima......

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Optička varka...fontovi su iste veličine kao i pre, dok kucaš post... nego se samo čini, jer su vamo na zidu uvećani...;)
ctrl + + pa uvećajte po želji

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Mogu li samo znati jel neko prati temu ponuda i jel se neko drži pravila te teme od kad je Zver zaključala moj oglas, a Ris ga po mom nalogu pobrisal zbog silnog spamanja?

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
vidim i smajlići su svi promjenjeni. Sad se ovi stari više ne vide, ostao samo tekst :(sweat):
A baš sam bio navikao na one stare...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,375
Jel ima tko ideju kako doći na forum preko androida?
Ja pokušao, ali treba mi 'Forum Runner' koji je 2 dolara,
tako da sam odustao, a htio bih da mogu procitati novosti tu na mobu.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
kod mene na nokiji c5 udjem u gmail poruke i izadju mi sve novosti sa foruma. ulazio sam i na sajtove tako preko obavestenja samo sto je sitno previse za moje oci

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051

Ja nemam doma komp i stalno sve pisem i pratim preko moba htc-a. Skini preko trg play besplatni program droid forums,i to je to i moras imat instaliran adobe reader. I sve vidim i bez frke pratim i stavljam slike s memorije moba.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
kod mene na nokiji c5 udjem u gmail poruke i izadju mi sve novosti sa foruma. ulazio sam i na sajtove tako preko obavestenja samo sto je sitno previse za moje oci

Mozes si povecati i s vremenom se naviknes,dva puta brzo tapni ekran i automatski se zumira,bar meni na htc disaer.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950

Odustao si radi 10 kn, jedne pive?
Odreši kesu i kupi si forum runner, vrijedi tih novaca.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Odustao si radi 10 kn, jedne pive?
Odreši kesu i kupi si forum runner, vrijedi tih novaca.
Gde ima bire po 10 kuna :icon_keel::icon_keel:

Forumarenje preko androida i ostalih sličnih uređaja i aparata je za mene :(sweat)::(sweat):

Najnoviji postovi

Na vrh