• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

kebir

Član
Tu od
24 Kol 2011
Poruka
339
Mene je počela hebati mozila,sad se uključujem preko crome i ide zadivljujuće brzo ,jedino mi pozadina nije zelena nego nekako svijetlo plava,ali nema veze bitno da sad šljaka,valjda kod mozile neke mušice zašle

baš sam htel pitati na tu temu. več sam mislil da to nekaj mene moja kante zeza:shock:

starter

Član
Tu od
17 Ruj 2012
Poruka
191
ma dobro je malo promjene,hvala zaja na trudu i obavljenom poslu,
onaj kome se nesvidja naviknut ce se isto kao i na sve drugo u ovoj truloj drzavi,
kolega si dao truda,potrosio svoje slobodno vrijeme da bi malo unaprijedio forum
a mi umjesto da mu se zahvalimo,udarili po njemu! :axe:

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950
Meni je sve još uvjek isto. Ama baš nikakve promjene kod mene.
Odi na početnu foruma i klikni F5 + CTRL, trebao bi vidjeti malo drugačiju zelenu i malo veči font na nekim djelovima sajta, ništa senzacionalno.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
ma dobro je malo promjene,hvala zaja na trudu i obavljenom poslu,
onaj kome se nesvidja naviknut ce se isto kao i na sve drugo u ovoj truloj drzavi,
kolega si dao truda,potrosio svoje slobodno vrijeme da bi malo unaprijedio forum
a mi umjesto da mu se zahvalimo,udarili po njemu! :axe:

Pa nije baš da smo udarili po njemu već samo komentarišemo promjene. A zahvalnice će dobiti kad završi sa promjenama, dok vidimo na čemu smo. Za sad mu dobro ide :supz:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
prvo da pitam, posto je ipak ovo tema sa pitanjima..

zasto se o ovome raspravlja u dvije teme?

a drugo da kazem da nisam bas odusevljen ovom promjenom.
bilo je dobro dok nisam poslusao post upucen antoniu i pritisnuo f5 :blackeye
ali sta je tu je..kako napravite, tako ce biti..

B

Bobo

Guest
zaja je to sam radio sinoc i koliko znam da se nije s nikim od nas posavjetovao...

Meni pase i ovako i onako samo treba vremena da se ovi naviknu na nesklad svjetle pozadine i bijelih slova u ovim "zelenim" trakama...

Iskreno bilo mi je lijepse prije ali i na ovo cemo se navici valjda...

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
dobro ja sam mislio na ova slova koja pišem, ali nema veze u krivu sam, samo me zanima zašto se nikoga na forumu nije pitalo o promjenama, nego što padne na pamet pojedincu tako se promjeni, znači nema povratka na staro.
ipak ostajem pri tome da je trebala biti anketa i ako većina odluči za promjenu onda se je trelao mjenjati, isto tako meni može pasti na pamet da kažem bratu da hakira forum i sruši server na nekoliko dana pa nitko neće gledati ništa, ali neću to napraviti zbog puno ljudi koji prate ovaj forum.

Sad lijepo za 2 dana kada vam se ovo više ne bude sviđalo vi opet promjenite.

A kakva bi to anketa trebala biti:
Hoćete li svijetlo zelenu pozadinu sa bijelim ili crnim slovima?
Hoćete li tamno zelenu pozadinu sa bijelim ili crnim slovima?
Hoćete li tamno plavu ili svijetlo plavu pozadinu... Crna slova ili možda siva slova ili možda bijela, smeđa... Itd.?
Da stavi 2000 kombinacija opet neko nebi našao ono što mu odgovara. Ukusi su različiti a na kraju krajeva niko nije na forumu samo zato što mu se sviđaju boje pozadine ili oblik slova. Ove promjene svi sad primjećujemo, za par dana neće niko obraćati pažnju na njih.

Promjene su dobre i meni se sviđaju, svaka čast!! :supz: :gitarist:

A ove prijetnje bratom djeluju tako djetinjasto i smiješno.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
ja sam poruku izbrisao i ne mislim više ništa ovdje pisati, a prijetnja bratom nije djetinjasta, jer je sposoban to učinit.

A ti bi rušio forum zato što ti se ne sviđa pozadina i što te niko nije pitao da nešto mijenja. :madmana: :madmana:
E stvarno...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Meni se bas svida ova boja malo promijene nikom ne skode
Zasto niste za bozicne blagdane stavili malo bozicnog stiha to bi bilo bas fora

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,950
Ha, ha....ljudi, pa nije ovo udruženje dizajnera već poljoprivredni forum, ako ovdje ima web dizajnera rado bi se posavjetovao o detaljima, nije problem. Ne razumijem koga da pitam koju boju staviti i koji font odabrati, da napravimo demokratske izbore boja i fontova? :cool:

Godinama već održavam ovaj forum (s tehničke strane) i frapantan je detalj da svaki puta kad je bila bilo kakva promjena dizajna, komentari su negativni, bez obzira kakve su izmjene.
Evo čovjek kaže da su slova manja, a slova veća nego ikad. :madmana:

toma 3340, tvoja opaska vezana za hakiranje foruma nije djetinjasta već sramotna, a moram te upozoriti da je tako nešto i nezakonito (za razliku od promjene zelene boje x u zelenu boju y).

Dakle pridonesimo radu foruma pozitivnim stavom, a ne prigovaranjem i traženjem dlake u jajetu. :gitarist:

Najnoviji postovi

Na vrh