• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
imam jedan problem s avatarom...zasto mi se ne pokazuje?? al kolko vidim,nisam jedini
Pa jesi li ga ikako postavio ? I jel' to odgovarajuće rezolucije slika koju koristiš za avatar ? moraš prije da je smanjiš

@johabica
Brojka koja je ispod avatara bi trebala da bude ista na svim postovima bez obzira kada je koji napisan , znači to je ukupan broj poruka koje si napisala
E sad , jedino objašnjenje koje bi moglo da bude je da je neka tema obrisana i da sa sa njom otišli i tvoji postovi ali ja koliko znam u skorije vrijeem nije brisana nijedna tema koja bi mogla da sadrži 50 nečijih postova jer nijedna (veća) tema se ne briše bez dogovora moderatora

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Aha,našla sam nešto,kada sam početkom četvttog mjeseca počela pisati pod svojim imenom-a do tada sam pisala na suprugovom-brojanje mi nije počelo sa brojem 1,nego 343.A ispod muževog je stajao broj četiristio i nešto,da ne provjeravam,Vjerojatno je u startu došlo do nekog poremečaja,ne znam,ne razumijem se,pa ne mogu ništa niti komentirati,ali bi možda netko mogao-tko se razumije provjeriti,pa mi reći o čemu se radi.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ah,ne treba mi više ništa objašnjavati,razni pojmovi koji se koriste su mi još uvijek nepoznanica,neke razumijem,ali to nije dovoljno da bih mogla potpuno shvatiti o čemu se govori,pa pošto mi ti brojevi zaista nisu važni,ne želim više nikoga zamarati.Zahvaljujem na dobroj volji da mi se pokušlo objasniti.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Zašto mi na mojoj stranici svaki čas fali neki prijatelj-evo,trenutno dva nisu upisana,a ranije su bili,ali su falili neki koji sada jesu.I piše da su upisana šest od osam.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Možda misliš da nisu tamo prikazani u profilu? Ne znam zašto bi ti nedostajali,može biti da je neka greška na serveru... Ne možemo mi admini ništa ako server ima problema. To bi moglo biti i sa ovim slikama iz Gudovca. Osim ako su bile prevelike,ali da ih je netko i obrisao,to bi se vidilo po uređenju posta.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
hm,kako poriktati sat da mi ide točno,trenutno je u +1 sat,kao da je ostao na ljetnom računanju,a bio je točan...
išao sam u moje postavke ali bezuspješno....:scratch

hm...sat se normaliziral sam od sebe al kaj mu dođe sad ovo...:shock::scratch

upload photos

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Zašto nevidim slike?
Vidim samo linkove od slika kad sam ulogovan!
A kad nisam logovan, sve normalno... slike vidim
To tako nije bilo ranije...:roll:
Neznam dali je to slučaj samo kod mene... ili ima još neko taj isti problem?

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Hm :scratch
Provjeri svoj internet pregledač , možda ti on nešto blokira ili mu fali nadogradnja
Nije se niko javljao sa sličnim problemom

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Problem i dalje postoji, i izluđuje...:madmana:
Probano na nekoliko kompa, i isto se ponaša...znači totalno nelogično!!!
Ulogovan - nevidim slike, a bez logovanja sve se vidi.:scratch

pre koji dan sam hteo postaviti par slika sa (postimage.org), i posle pola sata sam odustao...:madmana:

Jednostavno postavim link za sliku, a ja je nevidim kao sliku(samo link)...izlogujem/ulogujem 5 puta, menjao one linkove, lepio sve i svašta itd...i dopizdelo mi.......odustao

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Koji browser koristiš?
explorer, g.chrome, mozilla...al svugde je isto, tj. samo bilo...sad je sve ok

:shock: raširi malo oči i vidjećeš :rolfer:
Problem riješen :partyman:

:shock: stvarno se bolje vidi kad raširim oči...:rolfer:
puno hvala, sad je sve ok...:prayer:
pozzz joe!
29qazo8.gif

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Prijatelj me zamolio da vidim šta je sa njegovim nalogom? Kaže da se nemože ulogovati na forum.
Radi se o članu korisničkog imena:
Djendrag
Zna li neko od administratora ili moderatora u čemu je problem?

Odgovor može i na PP.

Moram dodati ispravku:
Prijatelj se može ulogovati na forum ali ne može pisati poruke, otvarati nove teme itd!? U čemu bi mogao biti problem? :scratch

Posljednje uređivanje:
B

Bobo

Guest
Jaooo, moje isprike!!!

Tvoj kolega nije napravio registraciju do kraja zato se moze ulogirati a ne moze pisati po forumu. Na e-mail mu je dosao link koji treba stisnuti da bi aktivacija bila potpuna, no on to nije napravio pa cu sad ja to odraditi i moci ce nesmetano koristiti forum...

Jos jednom, moje isprike.

Na vrh