• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jel pruža ovaj forum mogučnost da se predplatim na nečije postove?
Znači da čim on nekaj napiše ja dobijem obavjest?

Nešto kontra ignoriranih

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051

Nešto kontra ignoriranih

Ja znam da ti moze na mail dolazit,i kad stisnes korisnicka ploca izlista ti najnovije teme u kojima si sudjeloval a imaju novi post od forumasa.

A ta korisnicka ploca ti je uvjek vidljiva i svaki put kad ju stisnes refresa i vidis u kojoj temi je zadnje pisano a pretplacen si.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pusti ti korisničku ploču, Mailove i teme u kojima sam ja pisal.
Mene zanima ako određeni forumaš (naprimer ti) napiše u bilo kojoj temi posta, a ja nju ustvari uopče ne pratiim, ja budem obavješten da si ti napisal bilo kaj.
Ja onda skočim tam i vidim kaj si napisal

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Pusti ti korisničku ploču, Mailove i teme u kojima sam ja pisal.
Mene zanima ako određeni forumaš (naprimer ti) napiše u bilo kojoj temi posta, a ja nju ustvari uopče ne pratiim, ja budem obavješten da si ti napisal bilo kaj.
Ja onda skočim tam i vidim kaj si napisal

Za tak nekaj neznam.
Al ak te recimo zanima kaj sam pisal u zadnjih 15dana odes na moj profil kliknes statistike pa izlistaj sve poruke.....

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143

Nešto kontra ignoriranih

Koliko znam da nemože , samo klik na korisnika pa njegove zadnje poruke da pogledaš

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
kod mene podforum "poljoprivreda" nekako dospio iznad podforuma "traktori". :icon_scratch: pa mi sad malo neobično :icon_rolleyes:

Turopolec

Član
Tu od
31 Svi 2012
Poruka
413
Re: OSTALA PITANJA

Pozdrav!
Interesira me da li se može mijenjat naziv teme koju sam sam otvorio. Konkretno zanima me da li se može u rublici predstavite se mojoj temi koja se trenutno zove Pozdrav promjeniti naslov u Turopolec. Ako se može zamolio bi vas da mi to napravite. Unaprijed hvala.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143

Nema na čemu , mada mislim da i ti sam možeš prepraviti ime teme koju si ti postavio , znači odeš pa prepraviš prvi post u toj temi i njegov naslov možeš da izmijeniš a time mijenjaš i ime teme

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421

mozelimi tko reci jesuli slike stosam sliko svoje traktore obrisane ili su premjestene negdje drugo jaih jednostavno nemogu nigdje naci a bile su u temi traktori nasi clanova

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951

mozelimi tko reci jesuli slike stosam sliko svoje traktore obrisane ili su premjestene negdje drugo jaih jednostavno nemogu nigdje naci a bile su u temi traktori nasi clanova

Koliko ja vidim ti nemaš niti jedan post u forumu "Naši traktori i mehanizacija". Nemam pojma da li je možda neki moderator obrisao, ali ne vidim razlog zašto bi to napravili, ničim izazvani.

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421

jasam stavio i par me clanova pitali u vezi te zeme evo sada cu opet staviti jedino ako nije pogrjesno mjesto stosam stavio ali stavio sam traktori nasi clanova

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421

Koliko ja vidim ti nemaš niti jedan post u forumu "Naši traktori i mehanizacija". Nemam pojma da li je možda neki moderator obrisao, ali ne vidim razlog zašto bi to napravili, ničim izazvani.
jesamli sada stavio na pravo mjesto

Na vrh