• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Re: OSTALA PITANJA

ja neznam sto i koji je razlog dami netko obrise slike kada stavim ako to urade bilo bi u redu i dami javi sto vec drugi put mi to rade brisu slike
Ja sam obrisao jučer,al ne zbog slika nego zbog toga što je bila otvorena nova tema koja več postoji i u njoj postavljene slike..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789

Kak nema?
Imaš dole u opcijama tipku izbriši. Ukoliko je unutar 24 sata, a ako nije bude neko to obavil umjesto tebe.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449

Kak nema?
Imaš dole u opcijama tipku izbriši. Ukoliko je unutar 24 sata, a ako nije bude neko to obavil umjesto tebe.

Nemam to u opcijama, ranije je bilo "dugme" izbriši ali sad ga nema. Možda je to zbog toga što je već bilo odgovora poslije moje poruke koju sam htio brisati.
Al dobro je, evo savoris je to obrisao.

Nije problem , obrisano :drink:
Hvala!! :drink:

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951

Samo da objasnim, članovi ne mogu sami brisati postove, a editiranje je ograničeno unutar 24 sata od vremena objave.

Ljudi iz razno raznih razloga brišu postove kako im padne na pamet, tako da onda ostaju samo odgovori na nepostojeće postove, što je besmisleno. Bilo je slučajeva gdje su neki članovi obrisali sve svoje postove u nekoj temi, zbog neke razmirice, sukoba ili im je jednostavno tako puhnulo. :icon_scratch:

Inače to je standard na forumima, nema brisanja, a editiranje je vremenski ograničeno. Nije to neka imišljotina našeg foruma. :eek::

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143

...... a i oni koji su brisali svoje postove radili su to uzalud jer se oni mogu vratiti samo uz nekoliko klikova miša , autor posta je mogao obrisati post da on ne bude vidljiv ostalim članovima ali moderatorima ovijek ostaje vidljiv i može da se vrati

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Ja imam jedno pitanje dali bi se moglo ispod nadimka napisat ime i prezime velicina slova moze bit velicine ko sta su za npr. pocetnik-uvazeni clan!!

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951

Ja imam jedno pitanje dali bi se moglo ispod nadimka napisat ime i prezime velicina slova moze bit velicine ko sta su za npr. pocetnik-uvazeni clan!!
Hmm, ne bi moglo jer Ime i Prezime su privatni podaci koje korisnici ne dijele javno.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Hmm, ne bi moglo jer Ime i Prezime su privatni podaci koje korisnici ne dijele javno.

Ja se svog imena i prezimena ne sramim i nemam potrebe to skrivat jer nemam ni razloga nadam se da se nisam nikome zamijerio ako jesam neka veli di i zasto i ja mu se odmah javno ispricam a ovo ako se moze ubacit ime i prezime ja bi htio na svom neka pise ispod nadimka Ivica Busak!!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Ja se svog imena i prezimena ne sramim i nemam potrebe to skrivat jer nemam ni razloga nadam se da se nisam nikome zamijerio ako jesam neka veli di i zasto i ja mu se odmah javno ispricam a ovo ako se moze ubacit ime i prezime ja bi htio na svom neka pise ispod nadimka Ivica Busak!!
Upuiš ime u profil pod lokacija - ime i prezime

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143

Nemoj u lokaciju , jednostavo stavi u svoj potpis i biće ti ispod svakog tvog posta
Objavljivanje tvojih ličnih podataka je tvoja volja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789

Takve stvari obično svi postave u pozdravnu poruku u temi predstavite se, ali se poslije iz nepoznatog razloga večina predomislila pa to obrisala dok se dalo.
Pitam se samo zašto :icon_scratch::icon_scratch:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Ja nisam puno otkrio samo prezime ime i nadimak su objavljeni u mom predstavljanju!!
nemogu nigdi nac di bi mogo promijenit ako se moze da mi se izmedu nadimka bučo i super uvazeni clan ubacit ime i prezime ja bi bio jako zahvalan!!

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh