• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Re: OSTALA PITANJA

Više puta mi se događa kod slanja napisanoga posta, da traje malo duže i onda se dupliraju. Pitanje: Kako izbrisati dupli post? Hvala.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Nemozes ga ti obrisat prijavis post kliknes crvenu zastavicu s lijeve strane ispod imena i ostalih podataka i napises da ti obrisu taj posta i moderatori to srede!!

T

Todi

Guest

Pitanje: Kako izbrisati dupli post? Hvala.

Unutar 24 sata,možeš sam korigirati ili obrisati post-poruku na ikonu( izmjeni ) u

donjem desnom kutu,a nakon isteka 24 sata postupak je kako je forumaš @bučo

napisao(crvena zastavica )

LP
Todi

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Todi ako mu se duplicira post na ikonici izmijeni nema brisanja posta mozes to izbrisat al moras nesto drugo napisat jer ti ga automatski vraca kak je bio ako sve obrises a nista drugo ne napises!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Ja te ikonice nemam sta nije bilo uredenja tih stvari da nema vise brisanja kak ko hoce nego prijavi pa moderatori to rijesavaju ili sam ja nesto krivo skopco:icon_scratch::icon_scratch:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Todi pa ti si zaboravio da si malo veci od nas zato sam i reko forumasu klikni na zastavicu i napisi sta hoces i to je rijeseno:icon_thumright:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767

# Bučo je u pravu! Kad mi se duplirao post , kliknuo sam na ikonu "izmijena" pojavi se pod ikonica sa opcijom "Ispravi / obriši". Kad opet klikneš na nju pojave se 5 ili 6 raznih opcija koje nešto nude ali nema obriši. Može se ispraviti post ili obrisati red po red ali on opet ostaje tamo. Dupliranje se događa samo onda (kada internet malo šteka i to malo potraje), a kad ga prebaci odmah onda ne.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Todi meni se par puta dupliciro post i nisam ga uspio sam obrisat sve sam pokuso i nema mogucnosti brisanja Vi moderatori mozda imate tu mogucnost mi normalni clanovi nemamo kak se pocelo puno pisat jedno pa kasnije brisat pa se ukinulo nama brisanje samo prijava na crvenu zastavicu i moderator sredi sve!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789

Članovi nemogu sami izbrisati poruku, isprobano i provjereno.
Prijavite poruku ako ste kaj krivo napisali i neko če obrisati.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143

klikneš na ovu zastavicu i post bude obrisan
report.gif

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Na tu zastavicu sam ja prijavio kad je meni dupliciralo post i napiso sta mi treba napravit na tu zastavicu se prijavljuje i nepravilnosti nekog posta!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789

Budi dobar dečko pa možda i ti jedan dan postaneš mmoderator, baš zbog tih tvojih prijava :(hi):

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051

Dali bi netko od nadležnih mogao promjenit moje pretstavljanje umjesto lijepi pozdrav od oficira u samo; "OFICIR" ???

Najnoviji postovi

Na vrh