Re: OSTALA PITANJA
Zašto je uopče bitno pitanje čiji forum je, znam ja kome je tointeresantno, a isto tak i znam i zašto ga to zanima. Mene to pitanje ne zanima i nikad se nisam s tim zamaral.
Meni osobno je interesantije pitanje čemu ovaj forum služi?
Pobuna je oko tema u kojima ste pisali o sebi.
Ja sam u zadnjih par let svakom novopredstavljenom članu poželel dobrodošlicu i valjda više nikad tu temu nisam otvoril. Čital sam meni interesantne teme ali sam se trudil da ništa ne komentiram u njima.
Sad ja vas pitam, kak bi bilo da ja, Lisnik, Savo, Edo, Johabica, Peter, Yoe, Abarth, Puknuti, ZJ, Grof, Zbalija, Bobo ............... nek mi oproste svi oni koje nisam navel, a zaslužili su jer su na neki način zadužili ovaj forum da im se barem ime spomene.
Kak bi to izgledalo da su ti pomagači ostalim forumašima davali odgovore u svojim temama?
Ko bi se tu od budučih forumaša kojima treba pomoč snašel.
Razmislite malo. Ti forumaši koje sam navel imaju zajedno 20, 30 tisuča pametnih postova, a bilo bi barem toliko ako ne i više pitanja, kad bi još i pp-e zbrojili ...... ko bi se tu snašel?
Da se razumijemo, volim vidjeti vredne ljude, volim vidjeti kaj su sa svojih pet poštenih napravili ali isto tak mislim da je red da buduča pokoljenja takve ideje, prepravke, uradke ...... nađu u temama u kojima je takvim stvarima mjesto.