• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OT: što slušate... dok orete, kopate, pišete po forumu...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
zbogom rvati , kad črni propjevaju ..tko zna možda se uz njihovu pomoč na zagorske brege opet vrati trsje

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Hvala ti, jako su to lijepo dečki otpjevali.
Možda jednoga dana bude više koristi za HR od takvih kulturnih, mladih ljudi, u odnosu na naše sudopere i travo kosače, ili dostavljače svega i svačega koji su se razmiljeli po Njemačkoj ili Irskoj. Ovi mladi ljudi s filmeka trenutno dišu naš zrak, a naši "zemljaci" tobože zgrču milijune EUR-a po bjelosvjetskim stranputicama.
Radujte se narodi 👌, ja s time nemam predrasuda.

U redu, ja to ne kužim, zakaj neki yubito morem postaviti da ga drugi vide, a drugi ne?
Evo niti par pokušaja različitih verija nije uspjelo: radi se o pjesmi Rajka Suhodolčana Za sve pajdaše stare? Zakaj, kaj krivo delam?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
To ni meni nije jasno. Naišel sam na taj problem i nisam ustanovil zbog čega nejde. Jedna verzija ide, a druga ne.

Najnoviji postovi

Na vrh