Gilera26zg
Član
- Tu od
- 15 Velj 2018
- Poruka
- 154
Evo samo da javim uspio sam spasit janje
Izgleda bilo promrzlo i tesko janjenje bilo
Izgleda bilo promrzlo i tesko janjenje bilo
Mi smo krenuli s sočavsko jezerskom tj slovenkom, ali otvoreni tip tj stalno na ispasi tjekom 12mjeseci.Pozdrav ekipa, planiram ući u posao sa ovcama pa imam nekoliko pitanja. Držao bi ovce u stajskom uzgoju posto pašnjaka nemam.(okolica Slavonskog Broda). Svu hranu mogu osigurati na svojim njivama. Zanima me koju rasu odabrati? Romanovsku ili Il' de france? Pregledao sam sve moguće što sam uspio naći na internetu i svi hvale svoje. Sa prodajom janjica za ražanj nebi imao problema ali me zanima kakvo je tržište kad bi išao mesnu pasminu i prodavao meso pa ako netko ima iskustva sa time. Lijep pozdrav.
Sve zavisi od tržišta.Pozdrav ekipa, planiram ući u posao sa ovcama pa imam nekoliko pitanja. Držao bi ovce u stajskom uzgoju posto pašnjaka nemam.(okolica Slavonskog Broda). Svu hranu mogu osigurati na svojim njivama. Zanima me koju rasu odabrati? Romanovsku ili Il' de france? Pregledao sam sve moguće što sam uspio naći na internetu i svi hvale svoje. Sa prodajom janjica za ražanj nebi imao problema ali me zanima kakvo je tržište kad bi išao mesnu pasminu i prodavao meso pa ako netko ima iskustva sa time. Lijep pozdrav.