• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem P: Motocikl MZ TS 150 iz 1974

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
787
Prodajem motor, stari pouzdani eMZejac TS 150 iz 1974.
Ima papire, ja sam vlasnik, potrebno srediti par sitnica te registrirati (s popustom, jer je oldtimer).

Koristio sam ga za obilazak parcela (zato je zmazan :(blush):) Imam još motocikala, ovaj mi je viška, ide u prodaju.

Sve piše na linku: http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/mz-ts-150-150-cm3-oglas-11916628

Link na galeriju slika: http://postimg.org/gallery/fv8agiq8/

Cijena za forumaše je 3000 kn, dobili ste 10% popusta u startu.
(vidi link na Njuškalo :(giggle):)

Kontakt na 098 1958 429 ili na motohod@yahoo.com

Pod račun uzimam poljoprivredne proizvode :pig: , cijenjene ponude na PP.

Nalazi se u Varaždinskoj županiji, okolica Ludbrega.

Auto neću pod račun.... zvalo me je bar 10 ljudi koji u zamjenu nude neregistrirane 25 godina stare truljevine.... :icon_biggrin: :biggrin:

free image hosting

Posljednje uređivanje:

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
787
Bump!

... 2500 kn nova cijena

Imam potencijalnog kupca no on nema lovu do plaće (oko 15-og) a isplata bi bila u 2 rate.... :icon_rolleyes: to mi se baš ne sviđa.
Kao u vicu: pola ti platim, a pola ti ostanem dužan... :(smirk):

Dogovorili smo se da MZ ostaje u oglasima, nije dao nikakav predujam.

Još samo dva tjedna u ponudi! :(y):

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,485
imam dobar cilindar za taj motor, original promjera.....navoji i rebra su čitavi

Najnoviji postovi

Na vrh