todos
Član
- Tu od
- 12 Svi 2012
- Poruka
- 167
Dobro naslov nije bas kreativan ali mene zanima na koji nacin se ostavljaju novije masine za vreme zimske pauze. Nije to neka tehnika ocistiti stroj i ostavoiti ga da prezimi. Mene vise zanima gorivo. Da li treba istociti gorivo iz rezervoara ili ga napuniti do vrha? Prodavac trimera mi je rekao da ta mesavina koja se koristi mora da se potrosi do mesec dana. E sad sta ako ostane u rezervoaru duze da li gubi svojstvo. Moju motornu testeru koju posedujem sedam godina uvek sam je ostavljao sa punim rezervoarom i na mesec dana sam je palio. I nije bilo nikakvih problema. Taman potrosim taj jedan rezervoar u praznom hodu.
I jos jedna stvar do skora je mogao da se kupi super ali ga sada vise nema. Super sam koristio u motornoj testeri a sada koristim bezolovni benzin. Da li taj bezolovni benzin moze da nanese stroju stetu?
I jos jedna stvar do skora je mogao da se kupi super ali ga sada vise nema. Super sam koristio u motornoj testeri a sada koristim bezolovni benzin. Da li taj bezolovni benzin moze da nanese stroju stetu?