imam problem sa nabavom dijelova za partner 660 treba mi uljna pumpa a nemogu je nigdje nać pa ako ko zna gdje ima nek piše pozdrav
Pozdrav kolega! Paše ti od 550,P55,S65...,a ako se ne varam imam negdje jednu u pričuvi u slučaju da nigdje nenađeš. Nađe se rashodovanih i rabljenih dijelova na Jakuševcu.: Ja inače koristim kanadski Partner 545 i švedski Partner 400. Jedna 650 stoji mi već godinama. Partner 660 ne postoji.Može biti samo 650!:mrgreen:
imam problem sa nabavom dijelova za partner 660 treba mi uljna pumpa a nemogu je nigdje nać pa ako ko zna gdje ima nek piše pozdrav
Ja mislim da postoji...
vau, predivna partnerica.
Ja imam 5500 professional i isto nemogu je nać niti na jednoj listi.
Godina proizvodnje je negdje oko 90-te. 15 godina bila nam je to glavna i jedina pila kod kuće (25-35m godišnje).
Da mogu kupil bi odma jednu takvu novu....
Šta se tiče gore navedenoga servisa bratić mi je dobar sa njima pa mogu zamolit da pita za pumpu inače ja radim sa njima.
ajd vidi pa javi pozzzz
Jesi ti možda već zvao i pitao za pumpu,jer neko je zvao i pitao,a drugi je naručio i pumpu mislim da i klip i puž pumpe,a nekome se i mail slao za isto.Sve danas,pa da se ne trudim više ako jesi.8)
imam Partner 545 i vuče mi na jednu stranu, savinuta vodilica, tko mi može reči gdje nabaviti povoljnu novu vodilicu okolica Zagreba ili Zagreb.
Može i na pm,
imam ja jednu od p65 rabljena ali dobra 32 zuba 3/8 je bil lanac na njoj pa ako ti odgovara nije problem
imam Partner 545 i vuče mi na jednu stranu, savinuta vodilica, tko mi može reči gdje nabaviti povoljnu novu vodilicu okolica Zagreba ili Zagreb.
Može i na pm,