zgzac
Dobro znana faca
- Tu od
- 3 Kol 2012
- Poruka
- 2,737
Ljudi moji ..... Koju god temu otvorim, uvijek, ali uvijek se pojavi netko tko ima negativan stav.... a onda ga jos netko podrzi i ...... pa kad bi svi tak negativno razmmisljali - joj kaj ak ne izraste, joj kaj ak ne prodam, joj ovo joj ono i na kraju - to se ne isplati ..... nikada nitko nista imal nebi !!!!!
Tko ne riskira - taj ne profitira, stara je poslovica !! A i ovdje pa cak i na Poljoprivrednoj emisiji, ili kojem Poljo casopisu, uvijek se pojavi netko uspjesan ! I sam sebi predbacujem, sada, sto nisam prije 10, 15, 20 godina posadio Orah, Lijesku, ili sto drugo !!? Tad sam bio negativnog razmisljanja, kao neki danas - jooj to treba dugo cekati da izraste.... A da sam tada posadio, sad bi imal nekaj !!
Dakle, gdje mogu nabaviti sadnice ??
Ja znam sto cu sa drvetom !!
Tko ne riskira - taj ne profitira, stara je poslovica !! A i ovdje pa cak i na Poljoprivrednoj emisiji, ili kojem Poljo casopisu, uvijek se pojavi netko uspjesan ! I sam sebi predbacujem, sada, sto nisam prije 10, 15, 20 godina posadio Orah, Lijesku, ili sto drugo !!? Tad sam bio negativnog razmisljanja, kao neki danas - jooj to treba dugo cekati da izraste.... A da sam tada posadio, sad bi imal nekaj !!
Dakle, gdje mogu nabaviti sadnice ??
Ja znam sto cu sa drvetom !!
Posljednje uređivanje: