• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Piljenje trupca - pomoć ?

molnyi

Novi član
Tu od
28 Velj 2021
Poruka
4
Pozdrav,

Ne znam da li sam objavio ovo na pravo mjesto.. molim Vas za pomoć.

Srušili smo drvo oraha staro cca 30 godina.. imam trupac tri metra dugačak - promjera cca 70 cm. i nalazi mi se u dvorištu (okolica Sesveta).

Sada me zanima da li netko zna nekoga tko bi obavio prijevoz tog trupca i ispilio na daske?

Iskreno ne znam gdje drugdje se obratiti i pitati...

Hvala unaprijed !

LP

Toni
 

molnyi

Novi član
Tu od
28 Velj 2021
Poruka
4
Nemam traktor, registrirao sam se na forum pošto nisam znao gdje drugdje pitati a tu mislim da bi se možda mogao naći netko tko se bavi takvim stvarima ili zna nekoga... Pa vozio bi na pilana, samo piljenje nije skupo..
 

molnyi

Novi član
Tu od
28 Velj 2021
Poruka
4
A sigurno 7-10 km ... tak da ne znam baš kak bi to s traktorom prešli. Pitao sam isto u par pilana, vidim da inače rade dostave robe koju režu, piše i utovar... Valjda ću dobit neki odgovor od njih ako ništa drugo :)
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Kajje to za traktor, mislim mora biti neki pravi, on to pojede😉tipa neki 539,on to ni ne osjeti, u šubu može napravit više od 100 000km stim samo da naftu toči. 😉
Tak da ako imaš kojeg suseda prosi ga samo, to ti je nabolje tak otpeljat.
 

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
288
Pozdrav. Evo ubacujem se i ja u ovaj post malo. Dali netko zna kolko bi bila cijena trupca oraha?
 

Green23

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2020
Poruka
175
Pozdrav. Evo ubacujem se i ja u ovaj post malo. Dali netko zna kolko bi bila cijena trupca oraha?
Iskusniji ovdje će ti vjerojatno bolje objasniti vrijednost drveta, no ako taj orah nije neka kvaliteta nemojte se nadati ludoj lovi. Zadnje što sam imao info, cca 800kn m3 za prosjećni trupac.
 

Najnoviji postovi

Na vrh