Mislim na košuljicu koja ide na osovinu. Malo me buni slika. Nije ista slika kao od ležaja cx i skf ili fag.Isao sam gledat bas, ETN9 je oznaka SKF-a za poliamidnu košuljicu, sto bi bilo jednako oznaci TVH od FAG-a:
LEŽAJ 1309 TVH FAG 45X100X25
Naručite LEŽAJ 1309 TVH FAG 45X100X25 online, brza dostava na vašu adresu. Provjerite našu ponudu.www.trgo-agencija.hr
ili oznaci TNG od NSK:
LEŽAJ 1309 TNG NSK GERMANY 45X100X25
NSK – proizvođač prvih kugličnih ležajeva u Japanu, osnovan 1916. godine. Od samih početaka fokusiraju se na kvalitetu i bešumni rad ležajeva, a danas svoju primjenu nalaze u automobilskoj industriji, različitim kućanskim aparatima poput perilica za rubljwww.trgo-agencija.hr
kako mislite lezaj na slici nema unutarnju kosuljicu? To je upravo ovakva poliamidna kosuljica koja drze kuglice, kao na slici
Pozdrav, da li ležaj na sebi ima oznaku K?Imam i ja jedan problemčić. Ako se može riješiti bio bi zahvalan. Naime, kupljena su 2 ležaja fag 1309, 45x100x25. Međutim mjereći ležaju unutarnji promjer je 47 umjesto 45.
Od 4 naruđbe u trima su dolazile kriveMolim vas da mi se javite u inbox pa cemo riješiti i zamijeniti vam proizvode, izgleda da je došlo do greške kod prikupljanja robe u skladištu. Greške se nažalost ponekad događaju.