• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pixa.93

• Temu pokrenuo pixa93
  • Datum prvog posta

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobri strojevi :D
Kak se Same ponaša s utovarivačem?
Jel mu ne diže jako zadnji kraj :?:
Koliko si ga platio?

P

pixa93

Guest
same je katastrofa.tak mi se jos niedan traktor do sad nije trgo.zavrsna obrada nula.kvaliteta nula.utovarivac malo malo pa neradi.ocjena -100

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
pixa93 kaže:
same je katastrofa.tak mi se jos niedan traktor do sad nije trgo.zavrsna obrada nula.kvaliteta nula.utovarivac malo malo pa neradi.ocjena -100
Do sada mi ovo najbolnije post :shock:
Kaj se ti događa s traktorom,ajd malo opiši?
Koliko si dao za utovarivač?
Kolko kg diže?

P

pixa93

Guest
dize oko tonu i pol.neznam pare.orvi krepo utovarivac.druog svijetla otisla,trece zmigavci poludili,4 svako malo napinjat remen,5 pale se lampice bezveze,6 nikak mi se nije dopo

a mozd je mene bas to zapalo

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Kakav remen stalno napinješ??? Koliko je star traktor i utovarivač?

P

pixa93

Guest
pa napred.od alternatora.to ovi iz serivsa.traktor i utovarivac stari 4 godine

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
pixa93 kaže:
dize oko tonu i pol.neznam pare.orvi krepo utovarivac.druog svijetla otisla,trece zmigavci poludili,4 svako malo napinjat remen,5 pale se lampice bezveze,6 nikak mi se nije dopo

a mozd je mene bas to zapalo
To si možda i sam neš sjebao elektroniku,ili samo treba dobrog majsotra..
Takve stvari su manje bitine..

Jel puno koristiš utovarivač :?:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
pixa93 kaže:
onak.a sta te utovarivac interesira tolko
Kad imam takav traktor doma,samo zelene boje,pa planiram na njega stavit utovarivač...

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Pa remen našpanaš i španer zategneš, nije to nikakav kvar.

P

pixa93

Guest
al stalno jebe i lampica onda od alternatora ludi.ma opcenito mi se nesvida jedino sta ima jako jako dobro rasporedene brzine

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Ne puni ti akukulator onda ako ti lampica svijetli, promjeni regler i neće ti svijetlit. A kaj se tilče samog traktora, nije loš, svako ima svoje mišljenje, ima i boljih i gorih od njega vjeruj mi. Nije Fendt ali posluži :mrgreen:

P

pixa93

Guest
da za tovljenike.oko 3 i pol miliona.a nezna se tocno.znat ce se dok se dovrsi

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
O čem sad ti??? Jedno pitaju, drugo odgovaraš :blackeye

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
toma84 kaže:
O čem sad ti??? Jedno pitaju, drugo odgovaraš :blackeye

To ti je odgovor na pitanje koliko farma kosta :lol: :lol:

A ovo je odgovor za staklo
stari sa spricom.zahtjevo kratku poteznicu.ja mu ju dao i dum.dizo i malo previse digo i one komande od sprice sasule sajbu

Malo se Pixa zeznul , pitao sam za za farmu prek privatne a on mi tamo odg za staklo :blackeye

Najnoviji postovi

Na vrh