• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,490
Oglas je sličan, ali traktori nisu isti.
Ovaj kaj navodi sve duplo: to traktor stvarno i ima.

kec-m

Član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
465
Ovaj u Sloveniji ima valjda istu opremu samo ne duplo , a ima manje sati i nema nove gume što bi i mogli biti stvarni sati po mojem mišljenju .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,490
Ne, nema istu opremu. Pogledaj malo bolje.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
874
Onaj u Sloveniji nema reverzer,ali ima brzo kapčenje na hidrauliku i oko 3500e je jeftiniji.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Oglas je sličan, ali traktori nisu isti.
Ovaj kaj navodi sve duplo: to traktor stvarno i ima.
Znaci ima
duplu turbinu,dupli reverzer i dupli alternator?
A i na zadnjem desnom kotacu mu je jos ostalo boje od farbanja! :)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,490
Neznam kaj je mislil pod duplom turbinom. Turbo ima pogonski (ispušni) i kompresorski dio, pa je valjda napisal zato da je dupla...jer su dvije na istoj osovini :D
Ima dva alternatora: jedan za instalaciju a drugi za grijanje kabine.
Ima dvije komande reverzera: jedan je lijeva ručka pored volana, a drugi je na desnom naslonu ruke.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ah,zaboravil sam da ima elektricno grijanje kabine.
uglavnom,zakomplicirali su ga do bola. pun je elektronike,i ima taman broj godina i radnih sati kad sve to pocinje krepavati (ako vec nije). farban je,vec minimalno treca-cetvrta ruka, s njim se nitko ne bu usrecil,bar ne za te novce.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
...2002 godište kupljen je nov 2004 godine...

pa di je bio te dvije godine:mur:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Može bit da je stajao na lageru, ili ga nije ni rego možda prve godine...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
uh,8 i pol tisuca sati,utovarivac na njemu...zetor je to,taj nije bio pazen i mazen,najvjerojatnije je gotov,vrijedi duplo manje.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
taj je vec puno bolji,a i cijena je pristojna. ja sam bio jako zainteresiran za same te linije,i puno sam se raspitivao,i nisu losi. ovaj je presao 20g. i duugo se prodaje,ali,za te novce mi se cini ok.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
I ja sam gleda obaš tog Same-a, cjenovno se kreće ko 577dv, a traktor svjetlosnim godina bolji, trebalo bi otići do slovenije i probati. Možda bi bila jako dobra kupovina.
To je inači več novija unutrašnjost kabine, takva skoro identična je na našem Exploreru.
Dobro bi mu došao takav braco i dobio bi prednji utovarivač kod mene odmah!:)

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Sto se tice toga Samea, vlasnik je naj veci beter u selu. Ima dosta masina ali je u njima kao u kokosinjcu. :icon_axe:

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649

Nek se ne uvrijede neki ali SAME ja nikada kupio nebi.Imali smo ih u piku,baš ta linija i nakako se nisu pokazali,a dijelovi skupi.Niti su mijenjači durali niti motori,a i imam kolegu koj je takvu privatno doma imao,nikako nije bio zadovoljan,nije neki radnik taj traktor,a sada može biti da baš taj traktor bude bez greške kod nekoga.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,490
Dobro, samo se jako praši na izlazu iz cijevi.
Pri nas su žito nosili i s Tajfun puhalnikom za sijeno (cijevi fi 500). Treba samo polako usipavati zrnje u struju zraka, jer ak previše nasipaš ono kaj struja ne odnese ostane na dnu.

Najnoviji postovi

Na vrh