Onak, na prvi dojam, gume, pumpa volana, tj, volan si mogao okretati samo pod velikm turažom,ulje curilo iz reduktora prve vuče, sam je to gazda probao ne baš vješto sakriti, uz opravdanje kak je mjenjao ulje 2 dana pred božić, pa nije obrisao, volan mi je fino objasnio da je to zbog "hladnog ulja", ali kad se ugrije radi dobro, prvi most raskliman, tj, svaki kotač vuče na svoju stranu, dimio je nekak čudno plavo, nije imao ključeve od kabine, pol tepiha na podu orginal, pol izrezano do starih guma, tapacirung na blatobranu podrapan.. a prije mog dolaska (sk-kt, to ti je oko 40 min vožnje), bio je prvi vlasnik, (zapravo drugi) traktor ima brz spori kardan(a nema, tj i nezna kaj je to), neče ga paliti do mog dolaska( temp na satu 60stupnjeva), onda sve ispadne kontra dogovora... i onda kad je bubnuo cijenu da če spustit za 50 eura na 11550, to je bio vrhunac svega, i još kao, jučer je davao čovjek 11000 pa ga kao nije dao... hahahhaa.. tak da ono, slike su rekla kazala... prije tog sam gledao 4340 koji nije baš izgledao neš sačuvano, ali je bio 5 puta bolji od tog.