• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ovakva Tehnostrojka je meni jedna od najboljih prikolica u rangu 5-6tona,tog godišta..
Vozio sam u njoj 7200kg,samo je sjela,ali ide po cesti ko ladja...
A da se ljulja,neznam što to nekome znači..
Stari ljudi bi rekli, bolje da ljulja nego da žulja! [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Ja i ti sami u garaži, šrajfamo po turaži!

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
IMT-jka na federima i 16" gumama je katastrofa na nagibima i oko toga nema razgovora. Razmišljam da na svojoj maknem federe da barem malo dobim na stabilnosti jer je do sad previše puta bila na boku.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Mane, ugradi balans štangu od nekog kamiona, pa se bu manje nagibala.
To već odavno planiram na mojoj Tehnostrojki.
Od dvije prikolice, koje imamo, jedna ima kruti ovjes, druga federe. Možda je ova prva stabilnija, no ovu s federima je neusporedivo ljepše voziti.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Sad ću kroz 10-tak dana posudit od kolege IMT-jku bez federa pa ću vidjet kakva je u transportu sa 5 metara drva.
Mislim da i nije tolko do federa nego kolko do toga šta je dosta višlja pa se na nagibu začas okrene.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pa bar IMT-ova prikolica ima širi trag od većine ovih malih (koliko znam, njein trag je 150cm, a većina ostalih je na 140cm), i vrlo nisko šasiju, pa mi je čudno da ju moreš prehititi. Kak bi onda tek Tehnostrojku vozil?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Da al ima i oko 175 cm unutarnju dimenziju sanduka tak da sa svake strane ide još 12 cm tereta preko kotača. Ove bez federa mi se čine ovak na oko puno stabilnije i dosta su niže za utovar.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Moja je bez federa.. Jedan tu kod mene ima ljutomerku 3X2X1 i kad je navršim klipom samo se navija na nagibima i samo gledam hoće li se prevrnuti.. Da se to riješiti ubacivanjem drveta ispod ili sl.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Dobilo bi sa na krutosti prikolice al mislim da je i dalje zbog svoje visine dosta nestabilna.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Isplatilo bi se to složiti za sebe, ali treba potrošiti još toliko koliko košta.

Na vrh