• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Je, 12 cola je.. Tu je bio oko 1000€.

Ja sam htio 14 cola pošto imam kod kuće 2X12 slavonca, ali nisam ja odlučivao..

Posljednje uređivanje:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ide dobro, orem iza berača komotno, ali problem je što ne mogu crtalo pomaknuti dovoljno napred.. I onda se hoće štopati na crtalo jer je ova greda kriva na kojoj je crtalo.

Bitno je samo da se ore dovoljno duboko da deflektori rade i onda lijepo zaorava.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Vidim da mu je mjenjan poklopac kod mjenjača. Pitaj Boga zakaj ??
A najbolje ti je da se sam zaletiš i vidiš.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
NIsam baš zicher !? To je poklopac mjenjačke kutije. Kaj bi tu tak opako moglo lupit da polomi poklopac ??

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Pogledajte da ima plavoga na njemu. To je otpala farba dok je bil pran z Ivasolom.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Pa kaj je pral samo poklopac ?? Kak nije otpala farba i drugdje ? Ne velim da zato traktor ne valja ( za te novce i godine ), al mi je čudno ako je mjenjan taj poklopac i iz kojeg razloga !? Sve u svemu, baš da je mažem i pažen .... Nije.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ako veliki kroz vikend ode budem se zaletel poglednuti. Limarija, struja i motor, ako nije pucan blok, su mi naj manja briga. Bitno mi je da je zadnji kraj dobar da ne moram odmah getribu i prenose raskapati. To sam i ja primjetil da fali farba na poklopcu pa sam zato i pital ako je možda tko išel pogledat tu skalamariju.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
A kaj te tak muči ska je pucan blok ? Pucan je i na mom pa nemam nikakvih problema !

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ma gle, nije da me mući toliko blok, ali mnogi misle da znaju krpati, onda sam poljepe da drži vodu dok majstori ne odu. Popravljal je tast već dvije takve majstorije na fercima, pa bi ja htio to izbjeći, ali kak velim naj bitnije mi je da je zadnji kraj u redu. Nadam se da bu veliki otišel pravac Poljska.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Imenjače.... Ja to nisam videl kad sam kupil traktor. Videl je Meštar koji vidi sve i to sad kad smo lamelu rješavali. Al kak velim, nemam problema. Ne gubi vodu, nigdje ne curi, ne mješa sa ulljem, ne pregrijava se...

Najnoviji postovi

Na vrh