• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nek bude i dalje dobro , ma mene odmah neki crv sumlje išel sam sa cijenjenim Muhačom gledat traktor i rekel prodavačici da mora imati papire i cijeli (nepucan) blok . Naravno prevarila me blok je bil varen i zakitan misleč ako sem prošel više od 250km i ako ga da jeftino da budem kupil no nisem .

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Je, tak su i mene nacimali na Trakoščanski breg kad sam traktor kupoval. Prek telefona je bil novi, garažiran, nikaj nije delal.... Kad sam došel gore, jad i bijeda. Kočnice ne postoje, curi voda iz pumpe, motor se zaletaval, gume tak tak....

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Matija case ti ima rumptstadta, on ce ti najbolje znat rec..
Nekako mi se cini da su daske poderane, mada se nigdje ne vidi najbolje. Minus bi bili mali pretpluznjaci, nedostatak kopirnog kotaca i boja. No dok se usjaje daske, vec ce izgledati bolje.
Hidraulicni vario je jako dobra stvar a cijena je ok ako plug nije poderan.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Ma to nema veze sa variom,vario mora brazde zakretati a ovo je netko složio da izgleda kao vario da ga može prodati,to je fiksna colaža,,ovo zakretanje nema nikakvog učinka.

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188
To nije Vario nego hidraulično štelanje prve brazde. Znači ako mehanički naštelaš plug na 18 cola onda pomoću hidraulike proširiš prvu brazdu na 18 cola.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Da da je za te novce ovdje pa ajd.
Ne bi bio loš za neke poslove samo da je malko jeftiniji.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Pise ti. Riperi. Ide ispod dubine oranja i razbija taban pluga. Neki to imaju na samom nosacu brazde

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Vidim cilindar i ne razmisljam da su brazde fiksne, moja greska..
Prihvat glava je kao na lemkenu, 3 sarafa na nosacu brazdi. Vjerojatno se isto tako stela sa kajlicama a cilindar je za izravnavanje brazdi. Kosu vucu.. Dakle nikakva korist od toga..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Imenjače.... Ja to nisam videl kad sam kupil traktor. Videl je Meštar koji vidi sve i to sad kad smo lamelu rješavali. Al kak velim, nemam problema. Ne gubi vodu, nigdje ne curi, ne mješa sa ulljem, ne pregrijava se...
A kaj ja morem kad imam četri oka i uvek vidim ono kaj nebi trebal videti :eek::
Ma nemaš brige, nikam to nejde.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
http://www.subito.it/veicoli-commerciali/trattore-fiat-640-dt-vicenza-164690485.htm?xtor=AD-17-[lowerfunnel]-[lowerfunnel]-[728x90]-[Criteo]-[lowerfunnel]
Vidim cilindar i ne razmisljam da su brazde fiksne, moja greska..
Prihvat glava je kao na lemkenu, 3 sarafa na nosacu brazdi. Vjerojatno se isto tako stela sa kajlicama a cilindar je za izravnavanje brazdi. Kosu vucu.. Dakle nikakva korist od toga..
Ma to služi samo zato da nekom tko nezna proda foru da je to vario plug.

Najnoviji postovi

Na vrh