• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,526
Kralj ti generalno ima solidne strojeve.
A nije ti ni daleko do Mirkovca.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Cijena je malo jača,a i treba ga vidjeti uživo,na slikama je sve to lijepo...

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ma gledao sam uzivo i bio kod njega ali nije ga bilo samo je otkljucano ostavil
Plug nije uopce puno potrosen i ok izgleda
Idem sutra k njemu da se probam dogovoriti poznamo se vec sam starija musterija.:)
Nego mi je cijena malo visoka pa da pitam kak vam se cini

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Cijena nabrijana a ovi federi su bez veze,u oranju brazde iskaču van i nikada nemaš istu dubinu.
Imao sam par takvih plugova sa tom zaštitom,totalna glupost.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
To sam i ja htio reći,znam da su i na Kvernelandu neki imali probleme s tim,pa jebtrebalo kemijati,ili stavljati dodatne opruge,jer su kod nas teža tla,a opruge preslabe. Inaće,u zadnje vrijeme nema ni jednog dobrog dvobrazdnog okretača za kupiti,ja stalno njuškam,ali ništa...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
Treba dati skoro 200 kuna za oglas... Ja moram vec treci put 190 kuna dat, pljacka na kvadrat.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Bilo bi fora kad bi se moderatori malo dogovorili pa napravili jedan oglasnik u sklopu foruma a?

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Treba dati skoro 200 kuna za oglas... Ja moram vec treci put 190 kuna dat, pljacka na kvadrat.

Da,ali nema ni na Slo oglasima ničega,ni na ovim našima koji su free...

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
A taj forumski oglasnik .... otom potom.... Ja se ni jednom nisam usrećil ovdje.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Imate čačakalo vidim da se pomalo puni bude on odličan uskoro s njuškala sam sve maknuo.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Niš neće nov da radi složio ga i jedva nekad radi na leru.
Nagne ga ugasi se i niš sad ima ukras na zidu

strsljen

Član
Tu od
27 Ruj 2014
Poruka
100
Moj stihl fs38 je iste simptome imao negdje u aprilu. Skinuo karburator, ocistio i radi normalno.

Najnoviji postovi

Na vrh