• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

borovicb

Član
Tu od
29 Velj 2012
Poruka
406
Steyr-ovi svi modeli su se proizvodili do 2004 u Austriji, a od onda samo serija kompakt se sklapa u italiji, ostali i dalje u Austriji. New holland je sav u italiji, a case isto ko i steyr.

Ovaj je isti ko moj samo ima full opremu. To ide još toliko sati, bez nekih večih problema. Da osvojim na lotu bi si ga kupil.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Ne sklapa nego proizvodi. I najveci Terrus(Optum) model ima talijanski motor.
Nh se prozvodi od Italije mali modeli, Engleske srednji i Amerike(Kanada?) veliki. Neki modeli su ispali i iz Austrije. Isto tako i Case dok se u par modela preklapa s Steyrom za razliku od Nh-a.
Ima jos i turska linija nh-a i casea, td i jx modeli.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Taj Zetor je samo malo vise kostao nov te godine..
Tocno znam jer je djed kupovao novi traktor i mislio je 4320 i onda je dobio ponude od nekog ducana u Sloveniji i 4320 je bio 12500 eur, a takav 63 nekih 14000 eur..
I na kraju kupi novi 539 s kojim se ja sad patim, a mogel sam uzivati u 4320..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Kolega prodaje Zetor 10540 sa prednjim utovarivačem Quicke :
33938.jpg

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kod mene se nedavno prodavo 4320 s oko 1500rs neznam jesu prodali ili su odustali od prodaje a ni koja bi bila cijena znam da je uscuvan i nije se naradio prvi vlasnici prije par godina kupili 6340!!

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Da mu nisu preveliki kotači ?
Najljepši zvuk imaju, barem meni, serija xx20/xx40.

Što se tiće izgleda nisu preveliki. Nešto je i na brzini dobio. Ali ne ide u redove,kaj je za tri cilindra i 50ks najbitnije.

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Treba pitati kaj je
Nemora biti strašno uopce, trebao je navesti kaj ga muci a ne ovak samo, kazem trebalo bi nazvati jer prema cijeni drugih imas 20000kn prostora

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Taj traktor prodaje firma koja se bavi malčiranjem terena kud prolaze dalekovodi,tak da ne vjerujem da je baš sitnica i da je getriba bajna.

Na vrh